Softmod help..With MH3

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ryoutarou, Apr 21, 2010.

Apr 21, 2010

Softmod help..With MH3 by Ryoutarou at 8:30 PM (680 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Ryoutarou
    OP

    Newcomer Ryoutarou Newbie

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Okay so, my friend followed this guide http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901 and is actually USING a real copy of MH3, however it tries to run a system update, saying it'll nuke all of the mods on my friend's wii. Now I don't have this problem, but I followed a different guide from afterdawn to get mine to 4.2U and do not have this problem whatsoever. SO what does my friend need to do D:. Also sorry if this is the wrong part of the form to be asking this.
     
  2. Szalkow

    Member Szalkow RawkSD Cheerleader

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Uni
    Country:
    United States
    If he followed that guide he should have Priiloader installed. If you install the hacks.ini for your region in Priiloader, you can enable a hack to block disc updates. This lets you play games as normal without being prompted to update.
     
  3. Ryoutarou
    OP

    Newcomer Ryoutarou Newbie

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Alright thanks, I'll have em try it and then post back the result!
     

Share This Page