Hacking So, i'm new at this. Need help.

Macco

New Member
OP
Newbie
Joined
Oct 26, 2009
Messages
2
Trophies
0
XP
11
Country
Hi guys.

Recently i bought a brand new r4 (revolution for DS) for my original DS with a 2GB San disk micro SD card. i got Kingdom Hearts 358/2 days load the Rom and i get to the title screen then try to start the game by picking the difficulty then it goes blank. My question is what happened? I've read some previous posts and some say to disable cheats ( no idea how to do that :/) it also says to patch the game, I've watched a few videos on Youtube and searched on Google but i haven't found a clear explanation to a noob (like myself lol) how how to fix it.




Hope someone can help, thanks.
 

luke_c

Big Boss
Member
Joined
Jun 16, 2008
Messages
3,587
Trophies
0
Age
28
Location
Land of England
Website
gbatemp.net
XP
879
Country
Macco said:
Hi guys.

Recently i bought a brand new r4 (revolution for DS) for my original DS with a 2GB San disk micro SD card. i got Kingdom Hearts 358/2 days load the Rom and i get to the title screen then try to start the game by picking the difficulty then it goes blank. My question is what happened? I've read some previous posts and some say to disable cheats ( no idea how to do that :/) it also says to patch the game, I've watched a few videos on Youtube and searched on Google but i haven't found a clear explanation to a noob (like myself lol) how how to fix it.
Hope someone can help, thanks.
There's the problem.
 

House Spider

In the GBAtemp attic.
Banned
Joined
Apr 25, 2009
Messages
1,282
Trophies
0
Age
24
Location
Dundalk
Website
www.thebestpageintheuniverse.net
XP
223
Country
You're best chance of your R4 playing new games is bad unless you use YSMenu so I would get rid of the Offcial Firmware and us YSMenu or you could use amaro's R4M3Concept_tds, it has Micro SDSupport!
rofl2.gif
 

XWolf

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
745
Trophies
0
XP
170
Country
Erm.

I have an R4 with 1.18 firmware on it. Runs KH absolutely fine. No tweaking.

I would recommend trying another microSD card or another ROM file (recopy your original perhaps).
 

Macco

New Member
OP
Newbie
Joined
Oct 26, 2009
Messages
2
Trophies
0
XP
11
Country
WarioN64 said:
You're best chance of your R4 playing new games is bad unless you use YSMenu so I would get rid of the Offcial Firmware and us YSMenu or you could use amaro's R4M3Concept_tds, it has Micro SDSupport!
rofl2.gif



Lol, sorry i have no idea what you mean
wacko.gif


also
luke_c said:
QUOTE(Macco @ Oct 26 2009, 11:02 PM) Hi guys.

Recently i bought a brand new r4 (revolution for DS) for my original DS with a 2GB San disk micro SD card. i got Kingdom Hearts 358/2 days load the Rom and i get to the title screen then try to start the game by picking the difficulty then it goes blank. My question is what happened? I've read some previous posts and some say to disable cheats ( no idea how to do that :/) it also says to patch the game, I've watched a few videos on Youtube and searched on Google but i haven't found a clear explanation to a noob (like myself lol) how how to fix it.
Hope someone can help, thanks.
There's the problem.

what do you mean by this? sorry for the hassle
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Not that the first one was great lol