SnemulDS Chrono Trigger problems

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Latex_Pineapple, Feb 18, 2008.

Feb 18, 2008
  1. Latex_Pineapple
    OP

    Newcomer Latex_Pineapple Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    When I play Chrono Trigger on SneMulDS on my R4 (v 0.5) weird clouds start to take over a large portion of the screen and last for all subsequent game play. I have a picture but I don't know how to put an image in to the post. Can anyone help me?
     
  2. Awdofgum

    Member Awdofgum Wadofgum

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    1,884
    Country:
    United States
    could it be your R4? Chrono Trigger works almost perfect on my R4.
     
  3. Latex_Pineapple
    OP

    Newcomer Latex_Pineapple Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I suppose that might be it, I hope not.

    [​IMG]
     
  4. Latex_Pineapple
    OP

    Newcomer Latex_Pineapple Newbie

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Nobody can help? Really? Am I cursed to never have Chrono Trigger in my pocket?
     
  5. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    They pretty much go away after that scene, don't they? At least by the time you exit the canyon in 600 AD, they should be gone. You could also just mess with the background layers to get rid of them entirely, though of course that removes the text as well from my experience.

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=65340 may be helpful to you.
     
  6. yuka001

    Member yuka001 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    120
    Country:
    United Kingdom
    No, because it works perfect on PSP, as any other SNES RPG for that matter... and PS1 as well. ^^

    [​IMG]
     
  7. suikostar108

    Newcomer suikostar108 Member

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    20
    Location:
    MA USA
    Country:
    United States
    riiiiiiiight...there's a good reason to buy a psp... [​IMG]
    There's no reason for you not to play this game on the DS....the problems are minor. Nero covers this topic thoroughly in this forum.
     
  8. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    Hmmm, I think I had that as well. But I played through it and they go after that! Though I was having a lot of graphical problems and layer problems in both this and Earthbound.
     

Share This Page