Skype activex error?

Discussion in 'Computer Software and Operating Systems' started by 3bbb7, Feb 21, 2013.

Feb 21, 2013

Skype activex error? by 3bbb7 at 8:18 PM (1,044 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. 3bbb7
    OP

    Member 3bbb7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 28, 2012
    Messages:
    792
    Country:
    United States
    [​IMG]
    I have no idea why it says web browser, it was skype because I was trying to drag the main skype window but it did the thing that doesnt let you move the window until you close the message
    So what is this?
     
  2. Sicklyboy

    Global Moderator Sicklyboy Resident Mechanical Keyboard Addict

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    5,620
    Location:
    [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
    Country:
    United States
  3. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Might be an ad.
     
  4. 3bbb7
    OP

    Member 3bbb7 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 28, 2012
    Messages:
    792
    Country:
    United States
  5. Dangy

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    Same thing happened to me. I changed some settings in IE, but that didn't seem to do anything, so I just use compact mode.
     
  6. alphamule

    Member alphamule GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Messages:
    428
    Country:
    United States
    Beware: Last malware I got was from an ad running some plugin exploit in Mozilla Firefox. Flash, Java, and ActiveX are all a potential source of headaches. AV is useless with this kind of thing because it's like closing the barn doors after the horse has gone.

    Funny thing was, I only had the plugins allowed because my mom needed to use the PC and she isn't a geek like most of us on this forum. She only needed it for business sites (banks/employer site/etc.) and Hotmail. I then forgot to reenable NoScript! :facepalm: She has a tablet now so that's not an issue anymore.
     

Share This Page