Shoptemp Bugs

Discussion in 'Online Stores and Purchases' started by Rasas, Feb 15, 2011.

Feb 15, 2011

Shoptemp Bugs by Rasas at 4:49 AM (1,211 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Rasas
    OP

    Banned Rasas Banned

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    643
    Country:
    United States
    Vanity City Mods just has the problem with all their products of them having the best price despite not selling it for the best price due to the negative.
    Wii-Chip.co.uk has some products such as Acekard 2i at lower price then what they actually sell them for.
    EZ-Flash Vi Simple Edition is said to sell for 0.00 at iLoveR4i.com but sells for much more.
    There are some others but they aren't that important.
     
  2. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,238
    hi,

    for the first issue, there was a bug with the canadian currency. It was set to: 1 USD = -1 CAD
    so when converting from CAD (they input their price in CAD) it transformed all the prices into negative prices...
    i've fixed the bug, and its not their fault, so lets not blame them for it [​IMG]

    second issue: shops input their price in their main currency, then we display it in YOUR currency.
    so due to conversion issues the rate might not be 100% the same if either website (ours or theirs) has outdated currency exchange rates

    for iLoveR4i it may have been fixed because I didnt notice the issue.

    Either way, a big thanks to you mate, we need people watching out for cheaters stores. Reports like yours are extremely useful.
     
  3. Qtis

    Member Qtis Grey Knight Inquisitor

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    3,787
    Location:
    The Forge
    Country:
    Antarctica
    @Costello: Is there a delay with prices being displayed? ie. If a shop just registered (or however they handle prices) and puts all products from their store to Shoptemp, will it lag behind before all products are available or do they have to put them manually?


    -Qtis
     
  4. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,238
    they have to input their price manually; and there is no lag.
    when they enter their prices, it displays instantly
     
  5. Evo.lve

    Member Evo.lve All that you could be.

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,786
    Location:
    Away from you.
    Country:
    Australia
    Is there a rule saying that the price shown has to be the regular price and not a special price?

    Because then a shop could put in a ridiculous price, say $5 for an Ak2i, sell it at that price for like one minute and say it was their special price and they "forgot" to change it.
     
  6. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,238
    they could change the price for 1 minute but as soon as the price is changed back, they need to update it on shoptemp again.
    if they 'forget to change it back' they'll get blamed and their reputation will be tarnished...
     

Share This Page