setup network in HBC

Discussion in 'Wii - Hacking' started by duval, Aug 29, 2009.

Aug 29, 2009

setup network in HBC by duval at 9:59 AM (681 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. duval
    OP

    Newcomer duval Newbie

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Denmark
    Can i setup network in Homebrew channel

    The system files on my wii are coruptet, so i can not get to the settings the normal way
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    No you can't
    But we might be able to help you restoring the Sys menu
    You just need to give more info (what version it was, what you did before it bricked,...)
     
  3. duval
    OP

    Newcomer duval Newbie

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Denmark
    it´s up and running :-)

    installed ISO249 and then sysmenu450 :-)
     
  4. Hicksy

    Newcomer Hicksy Member

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Messages:
    33
    Location:
    usa
    Country:
    United States
    How did u do this? I'm curious because I've tried installing system menu wads and the status of my banner bricked wiu is still frozen at the health screen without push a being shown. I have tried any title deleter and no luck, same result, if it weren't for boot mii I couldn't do anything at all.. So kindly explain and you could pm me links to the files
     
  5. duval
    OP

    Newcomer duval Newbie

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Denmark
    I´ve preloader installed so i could boot on that, then i used HBC channel and installed Cios249 (use google to find it)

    after that i used the offline guide, but only 11 - 12
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=144835&st=0

    And it was alive :-)
     

Share This Page