1. Tired302

    OP Tired302 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    Sorry for bothering you guys but I have been following the guide of setting up storagemgr. I'm at the part where I backup my memory card....the problem is it only shows 2.93 GB of data out of the 54 gb of data I have on the memory card. What should I do?
     
  2. decept

    decept GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    Make sure you enable "show hidden/system files" on your 'View' options within Windows.
     
  3. Tired302

    OP Tired302 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    I did that too. But still no luck. It was one of the first things I did.
     
  4. godreborn

    godreborn Retired
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    12,909
    Country:
    United States
    click view hidden files and folders. if you're in vita shell, make sure you have sd2vita selected in its options.
     
  5. Tired302

    OP Tired302 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    I have selected that and it told me to put in a micro SD. I haven't even backed up my data yet.
     
    Last edited by Tired302, Aug 14, 2019
  6. godreborn

    godreborn Retired
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    12,909
    Country:
    United States
    did you uncheck the "hide operating system files" and "hide hidden files"?
     
  7. Deleted User

    Deleted User Newbie


    Enable unsafe hombrew in options and your FTP should see all of UX:0
     
    godreborn likes this.
  8. godreborn

    godreborn Retired
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    12,909
    Country:
    United States
    hmm...I had forgotten about that.
     
  9. Tired302

    OP Tired302 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    It's already been enabled. And sorry for the lack of clarification. I already use FTP quite easily. I'm trying for USB as FTP is well a bit slow.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yep I did that.
     
  10. godreborn

    godreborn Retired
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    12,909
    Country:
    United States
    you need to set sd2vita or else it will read the internal memory card.
     
  11. Tired302

    OP Tired302 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    I need it to read the internal memory card because I haven't backed anything up yet. I haven't even put the SD card in yet as I have only just finished storagemgr. There's nothing on it.
     
    Last edited by Tired302, Aug 14, 2019
  12. Vinceherman

    Vinceherman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2018
    Messages:
    297
    Country:
    United Kingdom
    In Vitashell, press start and go down to USB device, select Memory Card

    confirm, then press select to connect to PC... have a look at the data then
     
  13. Tired302

    OP Tired302 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    I have done that. Still only shows 2.93 gb out of 53 gb. That was what I originally did. So I'm not able to copy the full contents of ux0 to my PC.
     
  14. smf

    smf GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    4,150
    Country:
    United Kingdom
    What shows you that?
     
  15. Vinceherman

    Vinceherman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 9, 2018
    Messages:
    297
    Country:
    United Kingdom
    if vitashell is displaying 2.93gb/53gb it's showing you the amount of space used: 2.93gb vs the total capacity of the card: 53gb (64gb memory card)

    check your content manager to see how much space on the card is actually used up please
     
  16. Tired302

    OP Tired302 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2019
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    I get 53 gb from content manager. I get 2.93 gb from checking properties on my PC.
     
    Last edited by Tired302, Aug 20, 2019
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - sd2vita, problem,