screen goes black on my psp

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Shelleeson, Nov 13, 2009.

Nov 13, 2009

screen goes black on my psp by Shelleeson at 7:06 PM (1,376 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Shelleeson
    OP

    Member Shelleeson GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    928
    Location:
    i'm here....silly.
    Country:
    United Kingdom
    i'm trying to play a game on my psp with the latest firmware (5.00 m33-6)
    when i try to turn it off the green light starts to flash and i have to take the battery out
    is there something i need to do with the game?
     
  2. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    do you mean your putting it on sleep mode? |:
    I didnt get what you said lol
     
  3. Shelleeson
    OP

    Member Shelleeson GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    928
    Location:
    i'm here....silly.
    Country:
    United Kingdom
    ok lol i missed some info

    when i try to play a game (zombie tycoon) the screen goes to a black screen and the only way i can get the psp back is to take the battery out (because the green light just blinks)

    i've tried using game decrypter on it, but i must have gone wrong somewhere and i can't get it to work
    the most i can find on this game is it needs to be patched
     
  4. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Try with a different driver, so if your on M33 try Sony. Sony to M33.
    From what your saying, it does sound like a driver problem
     
  5. Shelleeson
    OP

    Member Shelleeson GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    928
    Location:
    i'm here....silly.
    Country:
    United Kingdom
    by the looks of it i can only put a patched game on GEN

    why am i answering my own issue lol [​IMG]
     
  6. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    oh, have you not patched it to M33 yet?
    Yeah you need to do that, or upgrade to GEN D2 [​IMG]
     
  7. Shelleeson
    OP

    Member Shelleeson GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    928
    Location:
    i'm here....silly.
    Country:
    United Kingdom
    well there must be something wrong with the iso because it should have worked on the patch with the latest game decrypter but it hasn't

    game decrypter keeps moaning about a fake dump [​IMG]
     
  8. xist

    Member xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    5,861
    Country:
    United Kingdom
    Zombie Tycoon is about the only game i've seen that doesn't work with M33. Needs GEN to run.
     
  9. Shelleeson
    OP

    Member Shelleeson GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    928
    Location:
    i'm here....silly.
    Country:
    United Kingdom
    thanks xist
    i was beginning to think i was going mad
     

Share This Page