SCDS2 & DSi

Discussion in 'Supercard' started by JackKnife, Sep 5, 2010.

Sep 5, 2010

SCDS2 & DSi by JackKnife at 1:36 AM (1,285 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. JackKnife
    OP

    Newcomer JackKnife Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Does anyone know how to upgrade the SCDS2 to work on my DSi 1.4?
     
  2. Xoo00o0o0o

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    it'll come flashed to work with it
     
  3. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    It works right out of the box with 1.4.
    But you can just flash it with this
     
  4. JackKnife
    OP

    Newcomer JackKnife Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Kk, thanks everyone.
     
  5. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,727
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    I made an edit to my post to include the file you need to flash it [​IMG]
     
  6. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
     

Share This Page