Sakura + Tetris

Discussion in 'M3 Adapter' started by ipumuk, Feb 9, 2009.

Feb 9, 2009

Sakura + Tetris by ipumuk at 8:26 PM (926 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. ipumuk
    OP

    Member ipumuk GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    154
    Location:
    Munich / Germany
    Country:
    Germany
    hi,
    does Tetris work on your M3DS Real + Sakura firmware?

    its the first ROM i can not get running. I even redownloaded it.

    any ideas?
     
  2. Kittymat

    Member Kittymat GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    589
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Just tested Tetris DS (EUR) and it works fine, however I do already have a save on the card as I have just added the new system software not formatted!
     
  3. Patryc

    Member Patryc GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    452
    Country:
    United Kingdom
    Tetris DS (EUR) works fine for me too
     
  4. B-BoyMP

    Newcomer B-BoyMP Advanced Member

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    Algeria
    Tetris DS works fine for me too (In M3 Sakura 1.12+a), try to redownload the Rom [​IMG]
     
  5. Untouchable757

    Newcomer Untouchable757 Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    works ova here too my friend
     
  6. ipumuk
    OP

    Member ipumuk GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    154
    Location:
    Munich / Germany
    Country:
    Germany
    thanks for trying it out guys.

    i redownloaded it again and now it works just fine! strange that it did not work the first 2 times ....
     

Share This Page