Hacking RinCheat: Net Module Exited.

Sonic Angel Knight

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 27, 2016
Messages
14,014
Trophies
1
Location
New York
XP
11,313
Country
United States
I tried using this, but every time i see it, it says "Net Module Exited" In red text, and i dunno how to fix it. I installed it exactly as it instructs me to. But it never changes no matter what game i load.:blink:
 

Gorre

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 27, 2016
Messages
73
Trophies
0
XP
76
Country
United States
Not sure, my rincheat version is probably before streaming was even a feature, i don't see Net Module anything on mine. If you're system is in flight mode I think that error would just come up as there's no connection to stream over. Just a guess.
 

Gorre

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 27, 2016
Messages
73
Trophies
0
XP
76
Country
United States
Lol mine's always on because there's no way to get on PSN for leaderboards or w/e anyway, saves time on being able to close error screens.
 

Gorre

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 27, 2016
Messages
73
Trophies
0
XP
76
Country
United States
Eh you reallly don't, just being an a$$. Anyway the net_module.suprx has to do with running an FTP connection during gameplay. As far as the message you're getting idk.
*edit* I don't even see any information about it in the Readme, aside from
- FTP server during game sessions
opening net_module.suprx in HxD shows it's for the FTP connection, but no idea how to mess with it, as nothing's in the readme
 
Last edited by Gorre,

X3me23

New Member
Newbie
Joined
Feb 17, 2017
Messages
1
Trophies
0
Age
27
XP
21
Country
I know i think :v , you have to put the extencion of the net module suprx like , in the text file that you have your plugins put ux0:data/rinCheat/net_module.suprx , it got fixed for me ^^

Edit: Ok forget , i restarted the vita and now tha games doesnt open :v
 
Last edited by X3me23,

Sonic Angel Knight

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 27, 2016
Messages
14,014
Trophies
1
Location
New York
XP
11,313
Country
United States
I know i think :v , you have to put the extencion of the net module suprx like , in the text file that you have your plugins put ux0:data/rinCheat/net_module.suprx , it got fixed for me ^^

Edit: Ok forget , i restarted the vita and now tha games doesnt open :v
I already have that active plug in. That was my point. :mellow:
 
General chit-chat
Help Users
    Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim: taxes are optional if youre fine with jail