1. CORE

    CORE 3:16
    Member

    Joined:
    Jul 15, 2018
    Messages:
    868
    Country:
    United Kingdom
    I dont think anything vWii related can affect WiiU side? But from what you have said you obviously have some issue going on with Wii U.

    What is your setup?
    SD:\Retroarch
    USB:\Retroarch
    USBFAT32HDD:\Retroarch

    GC\Wii Games from a Fat32 USB HDD?
     
  2. imaginarysonicsc

    Newcomer

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    Australia
    Retroarch is on the SD card, and I was running GC games from the SD as well. I did try injects of gamecube games, but I was having trouble with my GC controller adapter, so went with SD instead.
    The only things on my USB are Wiiu game backups and some N64 injects.

    [EDIT]

    Ok, everything is working again. I think it was because I switched the USB to the front of the console. Putting it in the back has fixed all my issues (except games not rotating, but I can live with that.)
     
    Last edited: Feb 3, 2019
  3. slimpyman

    slimpyman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    135
    Country:
    United States
    anyone suggest most stable build? it seems every time i play something from a playlist, it plays fine, but next thing does something to the cfg as it shoots me to the wiiu menu, and when i try loading from channel, it just loops back to wiiu menu. only way i can load retroarch at that time is delete my cfg.
     
  4. slimpyman

    slimpyman GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    135
    Country:
    United States
    so I had this working somewhat ok earlier, and now it just keeps going to wiiu menu. i will try some older build.
     
  5. krueger96

    krueger96 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 21, 2016
    Messages:
    155
    Country:
    Italy
    Retroarch version 1.7.6 is out, is it recommended to delete the configuration file and let RA create a new one, like in previous versions?

    Edit: i checked, works fine if you delete retroarch.cfg and let the app create a new one. I didn't have to delete any remap or core settings
     
    Last edited: Feb 5, 2019
  6. Muetdhiv3r

    Muetdhiv3r Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    France
    Hi !

    For the life of me, I don't manage to launch NES games.
    I tried FCEumm and NEStopia, didn't work.
    Loading a core and then loading a content give me a black screen and freeze.
    Using a playlist give me a messed screen (FCEumm) or the black screen (NEStopia) and freeze.
    I have no idea what I do wrong, I have no idea how to fix that...
    Is there something special to do for nes games ?

    I can play Genesis and Snes games, it's working perfectly fine. but no NES ???
     
  7. Gunstorm

    Gunstorm Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 24, 2017
    Messages:
    98
    Country:
    Brazil
  8. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    29,391
    Country:
    United States
  9. azy77

    azy77 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 11, 2016
    Messages:
    94
    Country:
    Netplay? working ok? Wtf that's awesome if working ok. Wonder if cross platform.
     
  10. Gunstorm

    Gunstorm Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 24, 2017
    Messages:
    98
    Country:
    Brazil
    I test here he new ozone menu, its really good (small text on gamepad) and i miss the game pictures on playlist
     
    FanNintendo and krueger96 like this.
  11. krueger96

    krueger96 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 21, 2016
    Messages:
    155
    Country:
    Italy
    Didn't know ozone was available, looks really nice
     
  12. upsteady

    upsteady Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 12, 2018
    Messages:
    17
    Country:
    Turkey
    I update my retroarch stable 1.7.6 and frames appear in the lower left corner. Anybody have this problem?
     
  13. Gunstorm

    Gunstorm Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 24, 2017
    Messages:
    98
    Country:
    Brazil
    to use you need to update the assets frist
     
    krueger96 likes this.
  14. huma_dawii

    huma_dawii GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    3,449
    Country:
    United States
    Can someone explain me how to play NetPlay?
     
  15. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,543
    Country:
    Mexico
    vbarros22 and huma_dawii like this.
  16. upsteady

    upsteady Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 12, 2018
    Messages:
    17
    Country:
    Turkey
    anybody have this problem guys?
     
  17. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,543
    Country:
    Mexico
    You mean the frame counter?
    That can be moved around, I think you need to go into Settings and it's in one of the User Interface options I believe.
    Try appearance or the one above that.
    I know there's an option to move around the phrases that appear with yellow letters on the bottom-left corner to other places.
     
    upsteady likes this.
  18. upsteady

    upsteady Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 12, 2018
    Messages:
    17
    Country:
    Turkey
    I searched all settings but couldnt find.. I download latest build and it is gone. Thanks for help my friend.
     
    ShadowOne333 likes this.
  19. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,543
    Country:
    Mexico
    Oh well at least it's gone now hehe.
    Welcome!
     
    upsteady likes this.
  20. robinpup

    robinpup Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 10, 2014
    Messages:
    56
    Country:
    Mexico
    everything is ok!! but i want shaders like xbrz or supereaglex2!! where are those?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Retroarch,