1. ShadowOne333

    ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,377
    Country:
    Mexico
    What feature, little teaser?! :P
    Shaders? :lol:

    Btw, aliaspider has made two more Wii U related commits today:
    https://github.com/libretro/RetroArch/commits/master

    He's on fire lately :lol:
    Also I see something related to a 32bit input frame fix, don't know if this is related to video or something, but would be worth the check if there are crashes as well.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Btw why the slang one and not the others?
    What's the difference between the three?
     
    Last edited by ShadowOne333, Jan 9, 2018
    cucholix likes this.
  2. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,573
    Country:
    Chile
    Sorry for the confusion, a critical pack is still missing for shaders to work, my apologies :c
     
    Last edited by cucholix, Jan 9, 2018
    rioray likes this.
  3. Radius4

    Radius4 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2015
    Messages:
    487
    Country:
    Ecuador
    slang, because that's what was implemented / supported by the platform.
    The shaders are compiled offline. There is a pack pre-compiled pack that's missing for technical reasons, we're not with-holding anything.
     
  4. Osakasan

    Osakasan GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    1,045
    Country:
    No biggie >__o They'll work eventually so we just have to wait a lil' more. I'm uploading the shaders to my SD via ftpiiU tho
     
    cucholix likes this.
  5. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    30,196
    Country:
    United States
    So they'll be usable on the Wii U port at some point?
     
  6. Radius4

    Radius4 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2015
    Messages:
    487
    Country:
    Ecuador
    They are usable right now if you have the tools to compile them.
     
    ploggy likes this.
  7. ploggy

    ploggy WAKA! WAKA!
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3,694
    Country:
    United Kingdom
    I guess so. Aliaspiders adding new Shader commits all the time. :)

    I have noticed some of the gui theme colors dont quite match the theme titles (its a bit of a nitpick)
    For example the default Electric Blue color looks Purple?

    Anyone else notice it? :P
     
  8. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    30,196
    Country:
    United States
    Which I don't, damn, I'll just wait for someone to compile them, I haven't the means to do it.
     
  9. ShadowOne333

    ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,377
    Country:
    Mexico
    Where can I download the shader files and what do I need to compile them for Wii U?
    I might give this a try
     
  10. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    30,196
    Country:
    United States
    Could you perhaps share your compiled shaders? :P
     
    Last edited by the_randomizer, Jan 9, 2018
  11. aliaspider

    OP aliaspider GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 14, 2015
    Messages:
    344
    Country:
    Tunisia
    that's because the background is orange so its color is mixed with the theme color. if you set background opacity to 0 Electric blue will look blue.
     
  12. Radius4

    Radius4 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2015
    Messages:
    487
    Country:
    Ecuador
    I think the official sdk, and the shaders are the shaders_slang archive you have already.
     
  13. ploggy

    ploggy WAKA! WAKA!
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3,694
    Country:
    United Kingdom
    I mean he's adding new commits to github related to implementing Shaders... Not the actual Shaders themselves :P

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Thanks I'll do that, Blue is much better :)
     
  14. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer
    Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    30,196
    Country:
    United States
    What I meant is ones ready to be used with RetroArch. Gah, gonna send a PM lol.
     
  15. ploggy

    ploggy WAKA! WAKA!
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3,694
    Country:
    United Kingdom
    I havent got any shaders? I have overlays :P
     
    the_randomizer likes this.
  16. fernandoshadows

    Newcomer

    Joined:
    Nov 17, 2017
    Messages:
    32
    Country:
    Brazil
    I'm trying to make my Xbox 360 controller usb work in retroarch, but do not want to recognize, someone knows what I'm doing wrong, thanks.
     
  17. maodiggymao

    maodiggymao Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2018
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Hey gang,

    I've searched and not found an answer so I've had to resort to asking. Is it possible to transfer roms to a wii u formatted usb hdd?

    Thanks
     
  18. ploggy

    ploggy WAKA! WAKA!
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3,694
    Country:
    United Kingdom
    As far as I know Retroarch cant read from a WiiU formatted HDD only Fat32.
     
  19. DarthDub

    DarthDub Amateur Hacker
    Member

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    2,779
    Country:
    United States
    SD cards are cheap bruh. I got a 128 gb sd card for 30 bucks and I formatted it with guiformat.exe to fat32 with 64 kb cluster size.
     
  20. maodiggymao

    maodiggymao Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 9, 2018
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Would I be able to partition my hdd then and create a FAT 32 part?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I have a 64gb card that would be more than enough. The thing is I went a purchased a 1tb hdd without first checking if everything can go on and I want to fill that bad boy up with games. Ive injected some wii and gamecube games, I'll be working on DS and N64 next. I just wanted to fill it with some classic roms.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I have a 64gb card that would be more than enough. The thing is I went a purchased a 1tb hdd without first checking if everything can go on and I want to fill that bad boy up with games. Ive injected some wii and gamecube games, I'll be working on DS and N64 next. I just wanted to fill it with some classic roms.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Retroarch,