1. Milenko

    Milenko GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    2,179
    Country:
    Australia
    Spend a buck and get it today!
     
  2. aerios169

    aerios169 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 30, 2012
    Messages:
    635
    Country:
    Mexico
    Well how much do we have yo afford?
     
  3. Milenko

    Milenko GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    2,179
    Country:
    Australia
    A buck?
     
  4. Deleted User

    Deleted User Newbie

    One lousy dolla!
     
  5. Deleted User

    Deleted User Newbie

    That's a cool view, i can't do that because i lack skill...
     
  6. notimp

    notimp Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    5,011
    Country:
    Laos
    https://gbatemp.net/threads/sys-clk-under-overclocking-sysmodule.531372/

    Be careful, I only used minimal OC and only temporary. With Vice City Stories it helps, with Outrun it doesnt (CPU OC would be needed there). With IR-Jit and Persona 2 it doesnt seem to help at all, ... so its not the be all end all solution for everything.
     
    Last edited by notimp, Apr 8, 2019
    nevdee likes this.
  7. lordelan

    lordelan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    4,719
    Country:
    Germany
    Thx, very interesting!
    So if I have a few mp3 files (like I do with Settlers II), I just "burn" them into an image with any image burner software and make sure that the output is .bin/.cue instead of .img or .iso, right?
     
  8. lordelan

    lordelan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    4,719
    Country:
    Germany
    Two games I'll be enjoying very much on the Switch. I'm still sad they didn't port Tekken Tag Tournament 2 to the Switch as well. Apart from loading times maybe, it was a really fun game to play on the Wii U.
    Also Vice City is still one of the most wanted games on the Switch for me. Until it'll be possible to play it there I'll gladly take Vice City Stories. I wonder if it's possible to include own tracks like on the PC GTAs though. Don't think so.
    Thx for the video.
     
    notimp likes this.
  9. rsn8887

    rsn8887 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2015
    Messages:
    913
    Country:
    United States
    I think that should work, yes.

    I usually find a bin cue with mp3 files or ogg files, mount it with daemon tools, then create image from the virtual cd-rom with imgburn. Just select .bin/.cue as the output and make sure it generates a .bin file that has all the audio included.
     
    Last edited by rsn8887, Apr 8, 2019
    lordelan and itsmefloflo like this.
  10. Yunkel70

    Yunkel70 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 8, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    France
    Hi everyone !

    I would like to know how can I overclock my switch ram/gpu/cpu with sys-clk, since i access retroarch (1.7.6) by the hbmenu.nsp (homebrew menu loader 'legal' nsp method) in order to have ram access (i’m in atmosphere 0.8.5).


    How can I configure sys-clk to make it work with mupen64plus-next (the latest version) and my n64 roms ? Thanks for help ;-)
     
    Last edited by Yunkel70, Apr 8, 2019
  11. djluis49

    djluis49 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 6, 2017
    Messages:
    18
    Country:
    Dominican Republic
    I have a question: I have Retroarch on my Switch, but when i quit some games (especially n64), it crashes. As long as im playing, its fine, but when i close it, it crashes the Switch and i need to reboot it. Any way to fix this?
     
  12. hallo23

    hallo23 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    141
    Country:
    Germany
    How do you launch RetroArch?
    Through a .nsp?
    It also crashed for me when I choose to quit out through the RetroArch menu while launching it that way.
     
  13. djluis49

    djluis49 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 6, 2017
    Messages:
    18
    Country:
    Dominican Republic
    Yeah, trough a .nsp. If i try to open Retroarch via the Homebrew Launcher, it wont load N64 games at all.
     
  14. EmulateLife

    EmulateLife GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    3,985
    Country:
    United States
    rsn8887 and JJTapia19 like this.
  15. hallo23

    hallo23 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    141
    Country:
    Germany
  16. EmulateLife

    EmulateLife GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    3,985
    Country:
    United States
    Well everyone was talking about overclocking so I wasn't sure.
     
  17. hallo23

    hallo23 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    141
    Country:
    Germany
  18. djluis49

    djluis49 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 6, 2017
    Messages:
    18
    Country:
    Dominican Republic
    About option 2, doesnt that corrupt my SD Card? And about option 1, im using ReiNX, can i use that method too?
     
  19. EmulateLife

    EmulateLife GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    3,985
    Country:
    United States
    If you're on Fat32 nothing should corrupt your sd card. If you're using Exfat and trying to use Retroarch you're in danger of your sd card being corrupted.
     
  20. djluis49

    djluis49 Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 6, 2017
    Messages:
    18
    Country:
    Dominican Republic
    My SD is Fat32. Im asking because i read somewhere when i was when i was hacking my Switch that still is good practice to not close Homebrew apps with the Home button because it still have a low chance to corrupt your SD.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RetroArch, Switch,