1. arjunpatel

    arjunpatel GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 27, 2018
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    i found a program that extracts iso's from eboots so im guessing i wont have to change disc's then for a multi disc based game? example:legend of the dragoon
     
  2. Deleted User

    Deleted User Newbie

    where is this stock shader?
     
  3. 1NOOB

    1NOOB GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    532
    Country:
    Canada
    any idea why i have never been able to run any wad with the prboom core ? i only get "failed to load" every time .
     
  4. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,496
    Country:
    Chile
    In /retroarch/shaders/
     
  5. Bil

    Bil Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 29, 2019
    Messages:
    37
    Country:
    United Kingdom
    Do you have prboom.wad in the same folder as your game wad?

    https://docs.libretro.com/library/prboom/
     
  6. Deleted User

    Deleted User Newbie

    when i chose shaders in retroarch that's not an option is it in a sub directory?

    u sure you checked this yourself?
     
  7. 1NOOB

    1NOOB GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    532
    Country:
    Canada
    Wow. I thought i had them. So i double checked just in case. I had prboom.cfg and .exe but not the wad. Got that brainfart.
     
  8. DollyWhipDoll

    DollyWhipDoll Royalty & Unbothered. LMFAO!!! ;)
    Member

    Joined:
    May 18, 2018
    Messages:
    453
    Country:
    United States
    Lol, I was talking about in the OP.
     
  9. focusonme

    focusonme GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2016
    Messages:
    223
    Country:
    United States
    does someone have the best settings for mupen64? can't get it to run at full speed :(
     
    Deleted User likes this.
  10. Brawl345

    Brawl345 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    662
    Country:
    Germany
    Does someone know what I have to enable so that the sky in Diddy Kong Racing is not just a single solid color in multiplayer mode? It works flawlessly in single-player mode and it worked once in multiplayer (without changing any settings strangely :unsure:). I currently have Framebuffer emulation enabled and the two RDRAM options disabled.
     
  11. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Even with full ram mupen n64 plus doesnt run right it did for me 2 days ago i dont know what happened I'm on sx os 2.61 dk64 was running like a dream now it struggles and the camera keeps moving by itself
     
  12. Bil

    Bil Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 29, 2019
    Messages:
    37
    Country:
    United Kingdom
    Stock shows when you select shader #0, for example. Stock is at the bottom of the list. It won’t show if you select load shader preset
     
  13. Deleted User

    Deleted User Newbie

    I'm sure I wont get an answer anyways cause most everyone here is an atmosphere snob which I find to be subpar
     
  14. Bil

    Bil Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 29, 2019
    Messages:
    37
    Country:
    United Kingdom
    Which version of mupen64plus?
     
    Last edited by Bil, Mar 31, 2019
  15. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Newest yes with a 1.7.6 nsp forwarder someone had compiled which worked before part of a pack on tx forums
     
    Last edited Mar 31, 2019
  16. Bil

    Bil Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 29, 2019
    Messages:
    37
    Country:
    United Kingdom
    I have seen a fix for the camera, I’ll see if I can find it. Does nsp forwarder give you full ram, though?

    Main menu - information - memory. Does it show 3/6gb?

     
    Last edited by Bil, Mar 31, 2019
    focusonme, lordelan and Deleted User like this.
  17. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    1,021
    Country:
    United States
    psp core out now on retroarch?? where u find it?
     
  18. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Yes it does 3gb out of 6gb

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Thank you so much Bil I'm going to try that I appreciate the help
     
  19. Rahkeesh

    Rahkeesh GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2018
    Messages:
    1,736
    Country:
    United States
    PSP core is far from release on Horizon. See the Lakka thread if you really want to run it.
     
  20. DollyWhipDoll

    DollyWhipDoll Royalty & Unbothered. LMFAO!!! ;)
    Member

    Joined:
    May 18, 2018
    Messages:
    453
    Country:
    United States
    Csmrcc and Ty_ like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RetroArch, Switch,