1. hellionz

    hellionz GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    621
    Country:

    hahahahah CISKO are you here now? ok , welcome mate!!!
     
  2. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    And here we go again
     
  3. Danikaos

    Danikaos Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    so i should use other version? or load from hbloader? i did it with sxos 1.9 and same happened, black thumbnails...
     
  4. CrashMidnick

    CrashMidnick GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 22, 2015
    Messages:
    188
    Country:
    France
    Sorry typo. I finaly found the problem. Redownloaded other bios files, now it is working :)
     
    m4xw likes this.
  5. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    Dont use SX. We will not provide any help to SX users.
     
    focusonme, lordelan and con247 like this.
  6. Danikaos

    Danikaos Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    ok then how i should launch it? using reinx? or other SO? or launching from hb launcher. Pls i need help.
     
  7. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    Use hekate with atmosphere
     
  8. Danikaos

    Danikaos Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    you mean use hekate to launch atmosphere OS?
     
  9. DaniPoo

    DaniPoo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    691
    Country:
    Uuuuugh.. Yes that's exactly what he means...
     
    jammybudga777 likes this.
  10. Danikaos

    Danikaos Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    OK i did a fresh install with hekate and atmosphere and still, after some images thumbnails go black and then it freezes and have to close retroarch and reopen it. So what could it be.

    Al filles are new and sd formattted in fat32 with 32kb clusters, so... i dont know what can i do...
     
  11. Lethal_NFS

    Lethal_NFS Member
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    Sounds like this is your first day using the internet lol
     
    jammybudga777 likes this.
  12. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    Check if your SD is fake
     
  13. Danikaos

    Danikaos Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    its not fake i did it in 3 different sd Samsung evo 16gb, samsung evo plus 128gb and samsung evo plus 64gb, and it happens in those three cards. thos are from amazon direct buy from them no resellers. i always did a test on sd cars to be sure those are not fake.
     
  14. Bumblecito

    Bumblecito GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    100
    Country:
    Mexico
    Why don't you support sx os?
     
    Last edited by Bumblecito, Oct 10, 2018
  15. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,415
    Country:
    Germany
    11 versions later and their shit still doesn't work.
    Gtfo already.

    Reproduction steps? You are very likely to do something wrong. Double check if you really formatted with 32kb clustersize
     
    jammybudga777 and Bumblecito like this.
  16. lordelan

    lordelan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    4,835
    Country:
    Germany
    lol
    trolling?
     
  17. hellionz

    hellionz GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    621
    Country:
    ...ooor dont use thumbnail.....it works perfecly on SX OS, without thumbs

    :D
     
    WiiuGold likes this.
  18. Bumblecito

    Bumblecito GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    100
    Country:
    Mexico
    I launch retroarch from sx os, but it's only because of emunand
    I don't know why are you so sorehead with that team, and you know? I don't care, just don't be like them, be better.
     
  19. Danikaos

    Danikaos Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Spain
    yes i know it works flawlessly without thumbnails in SX atmosphere etc. i only have problems when i add thumbnails

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    i launch ppayload from tegra and, select cfw, then album, it launcher hbmenu and load reatroarch. yep 32kb clusters Full format, not quick...
     
  20. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Official Cubi™ Devilishly good looking
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    23,414
    Country:
    Antarctica
    Actually there's one big reason why not to support them, SXOS is closed source. If an issue exist it's made a lot harder to figure out of the issue is caused by RetroArch or by SXOS. The SX team is constantly pushing out broken updates and only making it harder to keep up with by having their source closed off. Why support them when they make it harder to support them? It's far easier and far more beneficial just focus on open source teams over them.
     
    Last edited by Lilith Valentine, Oct 10, 2018
    Deleted User, Bumblecito and hellionz like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RetroArch, Switch,