1. that girl

    that girl Entrepreneur
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    436
    Country:
    Canada
    I can't get it to work at all.
     
  2. Nanquitas

    OP Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Hmm, I think that this plugin is built with an old version of CTRPF which isn't compatible with Luma3DS plugin loader (I made the luma's loader a couple of months later...).

    I just checked my git project and I have a pending update with some new codes which needs porting, I'll see where I'm left and finish it asap to fix that.
    For the time being, either use NTR to load it or if you know how to use an hex editor, you can try this:
    • Open the plugin in a hexeditor
    • Go to offset 0x88
    • You should have those bytes: FF 5F BD E8
    • Try to edit them into:FF 9F BD E8
    • Save and try this plugin with Luma's loader, hopefully it'll work.
    Note that this might not work in which case either wait for the update or use NTR.
     
  3. that girl

    that girl Entrepreneur
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    436
    Country:
    Canada
    I get the error with NTR, too.
     
  4. Nanquitas

    OP Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Weird, what are your system infos ?
     
  5. that girl

    that girl Entrepreneur
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    436
    Country:
    Canada
    Where do I find my System information?

    That aside, changing 0x8D from 5F to 9F allows it to work with a Luma3DS with Plugin compatibility… But…

    Every time I open the Skill Editor, more colons are added… see below:
    20180529_081754.jpg
     
    Nanquitas likes this.
  6. Nanquitas

    OP Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Ahah ! yeah crap ! I remember fixing that bug, it's most likely in my wip version. Sorry.

    Iirc, the skill editor wasn't really realiable, which is why I made a skill experience multiplier (allows quick "legit" level up). I don't know if it's in the 3.2 or later version.


    The system infos I was talking about was the version, system etc. But if you can start the plugin it's irrelevant now. ;)
     
    comput3rus3r likes this.
  7. that girl

    that girl Entrepreneur
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    436
    Country:
    Canada
    So I just realised now that running makes my game crash while the plugin is on… for some reason…
    Don't even need cheats on, apparentlly…
     
  8. Nanquitas

    OP Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Can you precise the crash type ? Freeze, exception, error etc.
     
  9. that girl

    that girl Entrepreneur
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    436
    Country:
    Canada
    I'll edit this post when I save the log next time. It basically throws up a crash screen, then powers down.

    As far as I can tell, it's related to dialogue bubbles after turning off cheats.

    Crash 1:
    Turned off all cheats, spoke with Rainbow vase, left house, started to run to save gem-kill screen.

    Crash 2:
    Turned off all cheats, did some smithing, spoke with Divinis, did some smithing, went to 'hall' to the right, started running to exit-Kill screen.

    Notes:
    Both times I used Loot Editor, Equipment Editor, and had Skill Multiplier at ×100 prior to turning off all the cheats (uncheckmarking them) if that helps.

    I haven't saved a log of either yet, as it didn't click until the second power down that it only crashed when I started running.
     
  10. Nanquitas

    OP Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    I'm (re) working on both updates (ctrpf & FL plugin).
    I'll postpone the debugging until the next update then, to be sure that we have the same code (many things changed) and that I can replicate the bugs. ;)
     
  11. iSharingan

    iSharingan Show me your power
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2016
    Messages:
    747
    Country:
    United States
    from my experience, editing loot only causes problems - namely when you turn it off as it doesn't properly reset drops to 'normal'. the item structure can be a pain spawning items in, but fortunately anyyhing can safely be turned into a material or food item safely. anything else, just look up what drops it/what materials you need to make it and kill the source of the drops a few times while having close to 60 luck (best odds for not-quite-rare drops that are uncommon, but aren't affected by rare drops+ effects). you'll usually get it within 3-5 attempts (often less).

    if trying to max your skills, unlock them by starting the associated life(/lives), then overcap the skill exp at 9999999. the next time you use the skill it will max out and set the correct exp cap.
     
    Last edited by iSharingan, May 29, 2018
  12. Nanquitas

    OP Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    Hmm, my code don't have any problem with that. I can turn it off and it won't affect another loot.
    Same for the experience multiplier, it's an asm code, so no issue with it either. ;)
     
  13. that girl

    that girl Entrepreneur
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2015
    Messages:
    436
    Country:
    Canada
    I'll wait for the update before I post a kill screen log then.

    And I've only encountered a problem trying to run after turning off the codes.
    -------
    Correction;
    This dump is from a kill screen that occured when equipping a Cute Dress while wearing a modified Minerva's Skirt.
    This is an issue I've not had until now, so I'm not even sure why it happened.
     

    Attached Files:

    Last edited by that girl, May 29, 2018 - Reason: new issue.
    Nanquitas likes this.
  14. Nanquitas

    OP Nanquitas GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    2,345
    Country:
    France
    In wip, a bag spawner. :)

     
    Taratiel, iSharingan and ttioali like this.
  15. Hatchetball

    Hatchetball RepititionRedundancyRepitition
    Member

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    437
    Country:
    United States
    ETA on tool editing release?
     
  16. PhamiBJ

    PhamiBJ Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2017
    Messages:
    15
    Country:
    United Arab Emirates
    Okay nvm thankyouuuu!!!
     
    Last edited by PhamiBJ, Jul 29, 2018
  17. SonicTheGamerHog360

    Newcomer

    Joined:
    Jul 25, 2018
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Does this work with NTR 3.3, 3.4, or 3.6?
     
  18. Rich_venom

    Rich_venom Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 22, 2016
    Messages:
    70
    Country:
    Mexico
    I use NTR 3.3 its loading by default.
     
  19. ZackySenpai

    ZackySenpai Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 2, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Hello, I have your most recent update. When I use the Loot Editor it crashes, I'm sure I have to correct id number but it keeps crashing. Is there something I'm doing wrong? Im simply trying to get a wild kiwi to drop.
     
    Last edited by ZackySenpai, Aug 21, 2018
  20. SonicTheGamerHog360

    Newcomer

    Joined:
    Jul 25, 2018
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    How do I install this
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Release][NTR, Plugin], Fantasy