Red steel boots me back to main menu ....

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DDave, Jan 3, 2009.

Jan 3, 2009
  1. DDave
    OP

    Newcomer DDave Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    I load red steel (backup) and it launches me back to the main menu, im using 3.2E and the gamma loader.

    I used the Iospatcher, and changed it to 33.

    Any ideas ?
     
  2. JoeyGennaro

    Member JoeyGennaro GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    110
    Country:
    United States
    I'm not 100% sure but I thought you had to patch Red Steel to 249, the same as all the other games in order to get it to work - I haven't done it so I don't know.
     
  3. linkale

    Newcomer linkale Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Argentina
    In iospatcher i changed to 249 and its works with backup loader 0.3beta in my wii 3.1E_v1
     
  4. DDave
    OP

    Newcomer DDave Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    Trying it now, ill let you know how i got on.

    Thanks.
     
  5. DDave
    OP

    Newcomer DDave Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    Worked, thanks guys [​IMG].

    Thread closed.
     
  6. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    I have to add: Patching to IOS33 is for modchips!
     

Share This Page