Realhotstuff's M3

Discussion in 'M3 Adapter' started by iwakura, Aug 14, 2007.

Aug 14, 2007

Realhotstuff's M3 by iwakura at 6:51 AM (901 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. iwakura
    OP

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
  2. PikaPika

    Member PikaPika GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    695
    Location:
    AZ
    Country:
    United States
    Given the fact that they have the M3 lite pro listed as a separate item, I'm guessing it's the M3 lite perfect.
     
  3. Takrin

    Member Takrin GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    408
    Country:
    United States
    yea got one off them it is the perfect version
     
  4. GIJersey

    Newcomer GIJersey Newbie

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    What is the difference between the two? And what are the benefits of having both say an R4/M3S in slot1 and and the Lite in slot2 ? Is it just so you have have another microSD card in the unit at the same time for more storage?
     
  5. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    Slot-2s were around since GBA, Slot 1 came way later.

    Slot2 can play GBA and NDS with the use of a PassMe(Passcard, Superkey, etc), but lack the ability to Download Play and 60% of the NDS-GBA Linkage bonusses
     
  6. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    The difference between Perfect and Pro is that the Perfect has 32 MB of RAM for playing GBA games while the Pro only has 4 MB.
     
  7. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    Pro has None, but the DS has built in 4 MB that it can use.
     
  8. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    ...I'm pretty sure the Pro has 4 MB of RAM that it uses to launch small GBA binaries. Yes, the DS has 4 MB of main RAM, but that doesn't do anything for GBA playback. When in GBA mode, the DS only has access to 256 kb of RAM that the GBA originally had.
     

Share This Page