r4i-sdhc question!

Discussion in 'R4 DS' started by lionati, Aug 15, 2009.

Aug 15, 2009

r4i-sdhc question! by lionati at 3:28 PM (1,285 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. lionati
    OP

    Newcomer lionati Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    greece
    Country:
    Greece
    will "HyperR4i_F1.4_UPGRADER"(for hyper r4i) make my r4i-sdhc work with dsi if i update my dsi 1.3 firmware to 1.4?thanks in advance
     
  2. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Probably not unless the hardware is exactly the same.
     
  3. HaniKazmi

    Member HaniKazmi GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,657
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    No, as the hyper-r4i is an ezflash vi clone, while the sdhc is an m3 product.
     
  4. azure0wind

    Member azure0wind 7 years flew so fast.

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    941
    Country:
    Indonesia
    nope.
    i don't think so.....
    because the machines inside each flashcarts are different maybe it can , maybe it can't.
     
  5. lionati
    OP

    Newcomer lionati Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    greece
    Country:
    Greece
    is r4i-sdhc a fake dstt?
     
  6. InsanityToTheMax

    Newcomer InsanityToTheMax Advanced Member

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    68
    Location:
    You're soul...
    Country:
    Canada
    Which R4i-SDHC are you talking about?
    The R4i in the red box from r4i-sdhc.com ? (DSTT Clone)
    Or the R4i in the white box from r4irts.com ? (M3 Team's Attempt)
    Hmm.. either way it probably won't work.. unless their the clone of the same product.. (Hyper R4i is a EZ Flash Vi clone.. i think.. )
     
  7. lionati
    OP

    Newcomer lionati Advanced Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    71
    Location:
    greece
    Country:
    Greece
    i mean The R4i in the red box from r4i-sdhc.com
     
  8. injected11

    Member injected11 Crescent Freshâ„¢

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    1,776
    Country:
    United States
    No, it won't work.
     
  9. InsanityToTheMax

    Newcomer InsanityToTheMax Advanced Member

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    68
    Location:
    You're soul...
    Country:
    Canada
    :S So confusing... clones of clones... clones of not clones of clones.. :S
    All the R4 clones should join together and make their own flashcart [​IMG]
     
  10. blopa

    Member blopa GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    120
    Country:
    Brazil
    I have tried... didn't work =/
     

Share This Page