R4I Firmware On R4?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by snookyb, Aug 31, 2009.

Aug 31, 2009

R4I Firmware On R4? by snookyb at 4:23 PM (711 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. snookyb
    OP

    Newcomer snookyb Member

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Canada
    ok so going on the R4I website i happen to notice theres an R4I download section and next to it theres a R4 SDHC download section so long story short is since the original R4 team doesnt update firmaware anymore could i use the R4 SDHCoff of the R4I website as my Firmware
    FOR MY ORIGINAL R4 DS?

    thnx for any anwsers
     
  2. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    use ysmenu with ttmenu 1.17ao2 or use the r4 firmware at www.r4li.com
     
  3. snookyb
    OP

    Newcomer snookyb Member

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Canada
    ok how do i do that ie link to walkthrough to do it etc sort of a noob
     

Share This Page