TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. Noimus

    OP Noimus Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Huh?
    Lol well I just got YSMenu. How can I make .GBA games work? Do I just put it in my games folder and just make play it or what?
     
  2. Leo Cantus

    Leo Cantus So zeta slow!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    832
    Country:
    You cannot play GBA games on your R4 even with ysmenu, where did you hear that you can?
     
  3. cyberninja

    cyberninja Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    43
    Country:
    You can only play gba games if you have a slot 2 (gba slot) card.
     
  4. UchiiDaisuke

    UchiiDaisuke Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    sorry i know its kind of unrelated to topic just tought i'd might ask something i've been questioning myself about for a while and cant find an answer its possible to revert from YSMenu back to R4DS right?
     
  5. Leo Cantus

    Leo Cantus So zeta slow!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    832
    Country:
    Yes
     
  6. Mantis41

    Mantis41 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,853
    Country:
    United States
    There just files on the SD cart, its not like flashing a chip or anything. If you want the old firmware back just copy back the R4 firmware files back. The only thing that may screw up is the save games.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - YSMenu,