R4 question

Discussion in 'R4 DS' started by alex31, Feb 1, 2009.

Feb 1, 2009

R4 question by alex31 at 5:09 PM (779 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. alex31
    OP

    Newcomer alex31 Newbie

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Belgium
    hi i have a R4 with a 2GB and i want to buy a 8GB but i dont know if it the 8GB will work and i have a R4 DS not a SDHC
     
  2. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    not if u havnt got a r4ds that supports sdhc. the max you can have is 2gb
     
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,080
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    If it's a genuine R4 then SDHC will NOT work.
     
  4. meateater

    Newcomer meateater Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    Just bought my niece and nephew R4s and a SDHC enabled R4-III for myself. Ditto what the 2 posters above me said.
     

Share This Page