R4 question and problem

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by PenguinZ, Nov 1, 2009.

Nov 1, 2009

R4 question and problem by PenguinZ at 8:18 AM (722 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. PenguinZ
    OP

    Newcomer PenguinZ Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Hong Kong
    just out of interest.. what is this?

    http://img687.imageshack.us/img687/2909/r4glitchwtf.png

    and also i cant play on my r4 coz when I hover over any game my ds freezes and if i load 'multimedia' it freezes at the coded page and says something is wrong with /moonshl/resume.sav
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    no idea what that was,also,state which R4,lots of clones.if you have the box check out their website and download the latest firmware.best you backup you saves and roms then do a reformat with the panasonic formatter then chunk the firmware files,roms and saves
     
  3. PenguinZ
    OP

    Newcomer PenguinZ Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Hong Kong
    it is a r4ds revolution and another problem is that it reads for about 3 seconds then "please insert a disk into drive I:" and i tried reformatting but it always fails due to the disconnecting

    Edit: and also due to the disconnecting.. backup is impossible except I somehow managed to grab a few saves...
     
  4. Zeldo

    Newcomer Zeldo Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Seems like your SD card is gone bad. I would also look into anything that is not a R4.
     
  5. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Are you using the included micro SD card reader (if there was one)? If you are, don't. Get a new one.
     
  6. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    That's a corrupt filesystem.

    Reformat the microSD (to FAT) and try again.

    Otherwise, get a new microSD.
     

Share This Page