1. Leinhart98

    OP Leinhart98 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Im completly lost, im using an R4 deluxe and it just gets stuck on the loading screen, only this morning was it working but noo i had to update it,, this sucks:( ive used the update from the makers website downloaded the latest shiz 1.20 and it still gets stuck, its really getting to me, im using a 2gb kingston microsd and ive already re-downloaded the firmware from other sites formatted the sd card and did a handstand(the last one was just for giggles) but its still not working:( i have to go to my girlfriends parents for the weekend so i was relying on the ds ahhh can someone please please please help me!
    btw ive tried different sd cards with the firmware but it dident work, tried different firmware with the card but still to no avail and i dont really want to use R4YSauto because i liked the working firmware:P
     
  2. Joey Ravn

    Joey Ravn F*** you, Nintendo!
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,337
    Country:
    Uh, go back to the previous firmware?
     
  3. Leinhart98

    OP Leinhart98 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    cant, i dont know what the working firmware was, it was already on the r4 card when i bought it
     
  4. Frederica Bernkastel

    Frederica Bernkastel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,172
    Country:
    Japan
    try formatting the card to FAT, FAT32 and keep trying until it works.

    The R4 clones can't read both FAT and FAT32
     
  5. Speedy321

    Speedy321 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    29
    Country:
    deluxe is a clone...

    there was a topic yesterday about r4 clones and where to get there firmware from.
     
  6. Joey Ravn

    Joey Ravn F*** you, Nintendo!
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,337
    Country:
    If setting it to FAT32 doesn't work, then try getting the immediate precedent firmware till you find one that boots the card. If you are on 1.20, try 1.19. Seriously, it's quite simple...

    Of course, we are assuming you're using the correct firmware for your card, not the original firmware.
     
  7. Frederica Bernkastel

    Frederica Bernkastel GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,172
    Country:
    Japan
  8. Leinhart98

    OP Leinhart98 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Thank you so much!! i formated to FAT32 and it loaded up! thanks a heap mate its nice that someone can help without being a dick:P
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Deluxe,