R4 and PKM Black

Discussion in 'R4 DS' started by bebo1120, Sep 19, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Sep 19, 2010

R4 and PKM Black by bebo1120 at 7:07 PM (814 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. bebo1120
    OP

    Newcomer bebo1120 Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    42
    Country:
    Puerto Rico
    I download the pokemon black rom but when i load it i just get a white screen i even have tried woods but it dint work still get white screen and i change the chets and soft reset to off but nothing just white screen when i load it can someon help me please im using R4 III upgrade revolution. [​IMG]
     
  2. BloodyFlame

    Member BloodyFlame GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    361
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Your R4 clone is not compatible with Wood or Pokemon Black.
     
  3. bebo1120
    OP

    Newcomer bebo1120 Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    42
    Country:
    Puerto Rico
    does anyone know how to play PKM black in the R4 III upgrade
     
  4. bebo1120
    OP

    Newcomer bebo1120 Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    42
    Country:
    Puerto Rico
    do you know a way to play PKM black in my R4
     
  5. Vulpes Abnocto

    Former Staff Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    6,601
    Country:
    United States
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page