question from a guy who just ordered a Acekard2i

Discussion in 'Acekard' started by Kekkon, Jan 15, 2010.

Jan 15, 2010
  1. Kekkon
    OP

    Member Kekkon GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    105
    Location:
    My Ivy Cradle
    Country:
    United States
    Just a quick simple question from a guy who just ordered a Acekard2i.

    Can save files from emulators (specifically No$GBA) be loaded on the flashcard?
    If so I can start a few games I've been meaning to try while I wait for delivery, if not I'll just have to complete the ones I've been playing already on the emulator.
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Probably. If not I'm sure this will work - http://www.shunyweb.info/convert.php
     
  3. Kekkon
    OP

    Member Kekkon GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    105
    Location:
    My Ivy Cradle
    Country:
    United States
    Ahh, that's great then! Bookmark'd
     
  4. Dead End

    Member Dead End GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    440
    Location:
    Rockford IL.
    Country:
    United States
    Yea they will
    well Most of them will
    Just convert them from NO$Gba
    to
    Acekard 2 | CycloDS | Edge | M3DS Simply | Ninja DS | R4 |...
    Using the Link above

    (Probably. If not I'm sure this will work - http://www.shunyweb.info/convert.php)
     
  5. kinio_64

    Newcomer kinio_64 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    Zimbabwe
    Ok i know that using NO$GBA save files on DS is not possible witout converting them! but that website offer for exemple conversion from EZ Vi to Acekard 2? And i am using one 16GB MicroSD card for Acekard 2i/M3i/DSOnei and EZ-Flash Vi at the same time! and on all this flashcards i have exactly same save files [​IMG] i can load game on every of my flashcards witout converting them...
     
  6. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    Please remember to read the rules on starting a thread Kekkon, the title must be more relevent.

    For one, the question is actually one which others may want to know but are too lazy to search for, therefore spotting your title before making a new thread may help.
     
  7. TwinRetro

    Global Moderator TwinRetro Don't start nothin', Won't be nothin'

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    6,181
    Location:
    Las Vegas, NV
    Country:
    United States

    What this guy said. I used that site along time ago to convert No$gba to M3 Real saves.
     
  8. bach3609

    Member bach3609 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    367
    Location:
    Loading................
    Country:
    Vietnam
    I gotta agree with this one. If you want people to answer your question you need a direct thread title so people actually know what the question is.
     
  9. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    But it's a little redundant to say that AFTER his question had been successfully answered. Twice.
     
  10. bach3609

    Member bach3609 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    367
    Location:
    Loading................
    Country:
    Vietnam
    Well, it'll at least still help the newbies that come and post irrelevant topic titles.
     

Share This Page