psx4droid

Discussion in 'Android' started by Ammako, Oct 14, 2011.

Oct 14, 2011

psx4droid by Ammako at 1:00 AM (718 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Ammako
    OP

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    I got a PS1 iso of Final Fantasy Anthology - Final Fantasy VI in .bin format.
    I selected the PS1 bios as required, but when I attempt to load the .bin of the game, it freezes for a moment and takes me back to the file selection screen and says "psx4droid is running"

    Any way to get it working? I did Google search, but no answers came up.
    The only "answers" I found were step-by-step tutorials on how to get psx4droid working, but all it said was basically "install emulator, select the bios file, then load the game."
     
  2. Quietlyawesome94

    Member Quietlyawesome94 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 4, 2010
    Messages:
    1,146
    Location:
    The Internet
    Country:
    United States
    I am sorry to break it to you. psx4droid is an abandoned project. Look. http://www.zodttd.com/.

    No updates since way back in April! The dang thing is trash. I would highly recommend that you drop a few dollars/pirate this software.

    https://market.android.com/details?id=com.emulator.fpse&hl=en

    Compatibility is amazing. I own a Rooted Nook Color that is overclocked to 1.1GHz and Tekken 3 runs at full speed. :D

    So my answer to you: Abandon the trashy Emulator and go with FPSE.
     
  3. VashTS

    Member VashTS Beat it, son

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,658
    Location:
    Upstate NY
    Country:
    United States
    i agree, i had issued with psx4droid switched to fpse and good to go
     
  4. Ammako
    OP

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    Yup, FPse works great. Thanks!
     

Share This Page