Problems with Wii Flow in vWii mode

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by Mackman, Jul 11, 2014.

  1. Mackman
    OP

    Mackman Advanced Member

    Newcomer
    1
    Jun 28, 2014
    United States
    I need some help with Wii Flow in vWii mode.The app recognize the games, but when I try to play them the system just reboots.What am I not doing or doing wrong.I have a 3 partition hard drive.2 terabyte.2 partitions with wbfs Isos and ntfs partition for my movies and music.My hard drive is powered and I have it connected to the Wii U right side usb port if facing the Wii U in the back of it.I have tried ISO 249,250,&0251.
     
  2. Nemesis90

    Nemesis90 GBAtemp Fan

    Member
    2
    Nov 12, 2011
    United States
    I'm having this problem too, except i only have 1 partition and it's powered by a y cable. It's a 2TB as well.
     
  3. Mackman
    OP

    Mackman Advanced Member

    Newcomer
    1
    Jun 28, 2014
    United States
    I don't use a y cable.I wonder if it got something to do with the size of our drives.No one seems to have a answer.Wii Flow is the best loader in my opinion.
     
  4. Mackman
    OP

    Mackman Advanced Member

    Newcomer
    1
    Jun 28, 2014
    United States
    Do anybody know why only half of my partition 2tb hard drive works with Wii Flow in vWii mode?All of the games are recognized on both partitions.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice