Problem with The Sims 3

Discussion in 'EZ-Flash' started by juaji1, Nov 8, 2010.

Nov 8, 2010

Problem with The Sims 3 by juaji1 at 5:37 PM (1,170 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. juaji1
    OP

    Newcomer juaji1 Member

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Hello I recently bought a Ezflashvi and updated to
    KERNEL kernel last left the K3.0 OB2 and does not work
    the sims 3 to someone and if it worked and made him
    work, the European version
     
  2. Demonstryde

    Member Demonstryde GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    373
    Country:
    United States
    ??????????????????????????????????? i understand that it doesnt work on your ezflash but the last 2 sentences make absolutely no friggin sense..
     
  3. Crass

    Member Crass Rock me Dr. Zaius

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    984
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    Hi, I am 12 years old and what is this?
     
  4. juaji1
    OP

    Newcomer juaji1 Member

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    But is there any way that works in-game Ezflashvi Sims3
     
  5. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica

Share This Page