Problem with Netgear Router

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by cdreams, Apr 20, 2009.

Apr 20, 2009

Problem with Netgear Router by cdreams at 1:03 AM (666 Views / 0 Likes) 1 replies

  1. cdreams

    Member cdreams GBAtemp Advanced Fan

    Nov 3, 2008
    Edinburgh, Scotland
    United Kingdom
    I just want to check that something hasn't been changed on here that is causing this problem with my Netgear Router.

    Up until yesterday morning my computer could access the site perfectly, albeit some occasional slow loading when it was busy. Then all of a sudden yesterday I was unable to connect to the website. It's only this website just so you know, which is why I am asking this question. Now i hadn't changed anything on my pc or router, it just stopped all of a sudden.

    I have been unable to resolve it through the router at all and that is running it through a PC and Mac and Macbook. All of with are going through my router. So after checking online and trying different stuff with my router to no avail, I tried it with my ISP's modem and it worked and connected fine. In fact I'm using it now to post this thread.

    Anyhoo I am wondering if something has changed server side that might have triggered something in my Router and is causing it to block it in the firewall. I have updated my firmware and reset to factory settings on the Netgear router, I have also checked the blocked sites and it's turned off so I am completely stumped as to why it's blocking only

    Does anyone have any idea what is going on or is this a known issue with the recent gbatemp server problems?

    Any help appreciated, thanks.
  2. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Aug 7, 2008
    My guess is a DNS issue. Try replacing the DNS addresses in your router with the ones from OpenDNS and see if that does anything for you.

Share This Page