problem with m3DS simply

Discussion in 'M3 Adapter' started by skedone, Nov 1, 2008.

Nov 1, 2008

problem with m3DS simply by skedone at 4:06 PM (853 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. skedone
    OP

    Member skedone GBAtemp Fan

    Joined:
    May 2, 2008
    Messages:
    323
    Country:
    United States
    hi i just reloaded the firmware on my M3DS simply to version 1.14 and now it says loading then just a black screen anyone help me out
     
  2. g6team

    Member g6team GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    545
    Country:
    Hong Kong
    Re-format your Microsd and reinstall the firmware again.
     
  3. skedone
    OP

    Member skedone GBAtemp Fan

    Joined:
    May 2, 2008
    Messages:
    323
    Country:
    United States
    dont worry i since have done that but still a no go but weirdly i run the R4ysmenu firmware and all works well and now i can run the new games too which is nice now to make a nice bash script file like the bat script for windows
     

Share This Page