Problem with EZ-FLASH IV

Discussion in 'EZ-Flash' started by casino12, May 19, 2014.

  1. casino12
    OP

    casino12 Newbie

    Newcomer
    4
    0
    Nov 10, 2012
    So i just bought EZ-FLASH IV.

    Everithing went ok, but if i run the game i see it goes up to 100%, then gameboy logo - and the game freeze.(Or sometimes i get games with crappy glitches).
    BUT if i let the game write it the NOR memory everthing is perfect.

    So is this just another problem with minisd-micro sd adapters, or do i have problem with my EZ-FLASH?

    Sorry for my crappy english.

    Thanks
     
  2. soulrazor

    soulrazor GBAtemp Regular

    Member
    194
    28
    May 18, 2012
    from several reports here on the forums the use of an adapter usually is the cause of problems( bad contact should be the cause) that is the reason every one recomends a mini card instead of an adapter.

    so i think the adaptor is the cause here as well
     
  3. MartinAugustsson

    MartinAugustsson Member

    Newcomer
    46
    15
    Jan 17, 2012
    I had a similar problem. I had to take out and put in my SD card several times before the contact between the SD card and the flash card got fixed.
    Here's my thread
     
  4. migles

    migles Mei the sexiest bae

    Member
    GBAtemp Patron
    migles is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    6,621
    4,340
    Sep 19, 2013
    Saint Kitts and Nevis
    my dad works for nintendo.
    casino12 did you used ez iv client to copy roms into the sd card?

    edit: haaa, mother of necromancy, thread from 10 days ago, he didn't appeared since he posted so i supose he didnt cared about a answer...