Priiloader question?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mayonaze, Jun 30, 2010.

Jun 30, 2010

Priiloader question? by mayonaze at 12:18 AM (1,090 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. mayonaze
    OP

    Member mayonaze GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    264
    Country:
    United States
    OK First I would like to say that Priiloader is very cool! I got it installed with cios249, although when I click on system menu hacks. I get this message Can't find hacks.ini on fat device, can't find hacks.ini on nand? Is there a fix or should I just reinstall them on startpatch? I put the hacks.ini on my sd card tried priiloader again, and got the same message? Any suggestions? Thanks
     
  2. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
  3. mayonaze
    OP

    Member mayonaze GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    264
    Country:
    United States
    Question I downloaded the hacks.ini and put in its own folder on sd card? Is this wrong, am I suppose to put this in the priiloader file on my sd card? thanks and sorry noobie here!
     
  4. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    Well you said you tried it the first time and it didnt work ? Put it on root. SD:/
     
  5. mayonaze
    OP

    Member mayonaze GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    264
    Country:
    United States
    I did it like I have done all the others. I made a new file in my apps folder and named it hacks.ini, then downloaded hacks.ini and extracted to the new hacks.ini folder from my apps folder. placed sd card back in wii and loaded priiloader, same message! P.S. I can't find my 4gb sd card damn things are so small I don't know where the hell it is.
     
  6. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    Dont put it in any folders.
     
  7. mayonaze
    OP

    Member mayonaze GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    264
    Country:
    United States
    HMM! Just place in apps folder?
     
  8. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    Put in SD:/
    not SD:/apps/

    EDIT: After you run these on priiloader and you enable the hacks, it will get saved to NAND and you can delete it off your sd card.
     
  9. mayonaze
    OP

    Member mayonaze GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    264
    Country:
    United States
    Well I don't get this, new 2gb sd card placed hacks.ini on card placed back in wii loaded prii loader and still the same message! I'm just to ignorant! I have loaded lots of stuff through my sd card, start patch, priiloader, HBB, dop shop, why can't i get this! Anyways if there is any way help me please. Or can i just install the couple of patches i want (block disc updates, block online updates, any other good one you suggest is cool too?) with start patch and just have priiloader to access HBC, sysmenu, during boot. ( since I can only run bootmii as AN IOS NO BRICK PROTECTION) ???? Thanks again!
     
  10. Kikoshi

    Member Kikoshi GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Messages:
    154
    Location:
    Cuba
    Country:
    Dont place them in any folder
    You know how your memory cards look when you click them? it has an name symbol by it? This symbols are called Root( Meaning, the Start of a Memory Device,memorycard,harddrive ect..)
    O:/
    L:/
    M:/
    [​IMG]/
    well Don't Put the Hacks.ini in any Folder, Keep them OUTside of the Apps,Config or any other folder withing the memory card.
    Place them inside the memory card on its Root, no folders.

    Hope this helps [​IMG]
     

Share This Page