1. werneck14

    werneck14 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2017
    Messages:
    108
    Country:
    Brazil
    Do i just need to create the textures folder?
     
  2. uzimakiuchiha

    uzimakiuchiha GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    452
    Country:
    United States
    Yeah in the PSP root files with GAME, SAVEFILES, etc, make one called TEXTURES and put the textures in individual folders with the game id (example: TEXTURES/ULUS01556)
     
  3. werneck14

    werneck14 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2017
    Messages:
    108
    Country:
    Brazil
    awesome, thanks!
     
  4. Zakie

    Zakie GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    110
    Country:
    Canada
    How do u play 4 players on ppsspp? There is no option?
     
  5. uzimakiuchiha

    uzimakiuchiha GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    452
    Country:
    United States
    Look up ppsspp and hoc on Googl . It's a setup process. And I've only done it with 2 players before so it might not support 4
     
    Zakie likes this.
  6. Stealphie

    Stealphie GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2019
    Messages:
    1,153
    Country:
    Brazil
    what happens if u use album? sd card corrupts? crash? switch bricks?
     
  7. pinbi7

    pinbi7 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    329
    Country:
    Canada
    Crash,bug,corrupt,no ram access

    Highly doubt it gets to bricking anything
     
    Last edited by pinbi7, Sep 11, 2019
  8. Stealphie

    Stealphie GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2019
    Messages:
    1,153
    Country:
    Brazil
    so imma just gonna wait till they fix this, cause imma probably gonna forget dis problem
     
  9. Esppiral

    Esppiral GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    316
    Country:
    I can't access the emulator menu while ingame what is the hotkey?
     
    Last edited by Esppiral, Sep 11, 2019
  10. Clydefrosch

    Clydefrosch GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    5,736
    Country:
    Germany
    is the menu screen still weirdly slow
     
  11. Stealphie

    Stealphie GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2019
    Messages:
    1,153
    Country:
    Brazil
    L3
     
  12. pinbi7

    pinbi7 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2004
    Messages:
    329
    Country:
    Canada
    Doubt is gonna get fixed,album applet simply doesnt have ram access
     
    mikifantastik98 likes this.
  13. m4xw

    OP m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,414
    Country:
    Germany
    sorabora, ApoQ, ber71 and 4 others like this.
  14. bad361

    bad361 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    758
    Country:
    Russia
    "btw the libretro core is built from the same codebase now with all the JIT fixes! If you update it, don't forget to update it's assets too!"
    Does that mean that the compatability should be the same for both standalone and RA core? Medievil Resurrection on standalone still suffers from spinning camera while it works perfectly in RA...
     
  15. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    3,751
    Country:
    United States
  16. Faendra

    Faendra Member
    Newcomer

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    11
    Country:
    France
    How do you add cheat on the standalone ?
    Create a cheat folder, then a txt file with the name of the game ?
     
  17. Chocola

    Chocola GBAtemp Meowgular
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2018
    Messages:
    299
    Country:
    Korea, South
    Hi, sorry for report issue here but github have issues disabled on the repository.

    I test the emulator and work well with some games, but I want to play Toradora! Portable and can't see any character of menu (appear on blank, like empty text), the game only run the first time, when I try to run it again after first save, stuck on load screen for eternity.

    I test the original version on Japanese and the patched version on English, both have the same issues.

    Thanks and greetings ^^
     
  18. aur0n

    aur0n Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 31, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Italy
    Hi guys,

    I'm having issues running PPSSPP.
    I have Atmosphere 9.0.0 up and running, installed latest PPSSPP, but whenever I choose a game (VCS), I get a crash (see attached file).

    Don't know what I'm doing wrong and how to fix.

    Any help?
    Thanks!
     

    Attached Files:

  19. claussm

    claussm Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 14, 2019
    Messages:
    57
    Country:
    United States
    This looks cool! I stumbled across this trying to find a fix for some shoddy performance/crashing with PSP games in RA. We'll see if this fixes it! Thanks so much.
     
  20. wicksand420

    wicksand420 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Nov 13, 2016
    Messages:
    2,730
    Country:
    United States
    how do you launch ppsspp? go to a game on your home menu, hold R and launch the game, select ppsspp, see if that fixes your problem
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Standalone, PPSSPP, Switch