pokemon platinum stopped working=o

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by ivanthegreat, Sep 14, 2008.

Sep 14, 2008
  1. ivanthegreat
    OP

    Newcomer ivanthegreat Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    VA
    Country:
    United States
    i was playing pokemon platinum just fine then today i try and play it,it doesnt work?? i try redownloading it and still dont work and this is the only game giving me issues any fix for it is there a patch or so??
    im using supercard SD

    EDIT YES!!!!!!!! i got it working AND it got reduced to 100MB ^__^
     
  2. Noitora

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    redownload the rom.
     
  3. ivanthegreat
    OP

    Newcomer ivanthegreat Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    VA
    Country:
    United States
    lol i posted that i did that and still doesnt work
     
  4. mad567

    Member mad567 D. Gregar

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    505
    Location:
    London, UK
    Country:
    Greece
    maybe there's a problem with the firmware i think supercard team will fix it............
     
  5. ivanthegreat
    OP

    Newcomer ivanthegreat Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    VA
    Country:
    United States
    will i thought the same thing ...there hasnt been a firmware fix for months o.o but i was playing it just fine since i got it then all sudden it just stopped o.o
     
  6. mad567

    Member mad567 D. Gregar

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    505
    Location:
    London, UK
    Country:
    Greece
    That means you used a ar code that was broken or It's just the firmware as i said when there's somethink wrong you notice it while you play in the story........
     
  7. ivanthegreat
    OP

    Newcomer ivanthegreat Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    VA
    Country:
    United States
    nah i dont use AR plus the AR for super card is horrendous it doesnt work with any games >_>

    and should i try downloading the firmware i already have on my card ...never bothered doing that XP
     
  8. Noitora

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    The Action Replay codes work just fine for the supercard.
     
  9. ivanthegreat
    OP

    Newcomer ivanthegreat Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    VA
    Country:
    United States
    super card SD slot 2 i know for a fact it works for slot 1 if you know a guide for the slot 2 one then please share it with me maybe the one im using sucks


    ive been trying but the only game it ever worked for was yugioh gx 2008 thats the ONLY game i had wor
     
  10. Noitora

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    You can create codes the same way you would with DS one, also there is a site that has downloadable cheat packs.
    Nvm it's this one: http://www.scdev.org
     
  11. ivanthegreat
    OP

    Newcomer ivanthegreat Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    VA
    Country:
    United States
    lol wait what do i download XD
     
  12. ivanthegreat
    OP

    Newcomer ivanthegreat Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    VA
    Country:
    United States
    o lol i guess i go under the forums and look for game cheats i want o.O
     
  13. MolotovC

    Newcomer MolotovC Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    43
    Country:
    United States
    http://www.scdev.org/forum/index.php/topic,14557.0.html

    You can get .scc cheats there now, when patching the rom, double click the rom in the patching software and tick 'enable cheats' then use the browse box by the 'enable cheats' option and navigate to the .scc file, press OK. Now when you output the rom you will get 3 files including the .scc, just put all 3 together on the mem card.
     
  14. ivanthegreat
    OP

    Newcomer ivanthegreat Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    VA
    Country:
    United States

    yea thanks i figured it out after my last post^_^
     

Share This Page