pokemon connecting to wii

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by JinTrigger, Feb 15, 2009.

Feb 15, 2009

pokemon connecting to wii by JinTrigger at 3:49 AM (1,007 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. JinTrigger
    OP

    Member JinTrigger Asentrix Studios

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,550
    Location:
    Lunesta/Mysteria
    Country:
    United States
    So i want to use my pokemon ranch is there any possible way to connect with r4 phat DS
     
  2. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    No r4 can't connect with the Nintendo Wii sorry.
     
  3. hyun

    Member hyun GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    298
    Country:
    United States
    wat about acekard2 yo
     
  4. JinTrigger
    OP

    Member JinTrigger Asentrix Studios

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,550
    Location:
    Lunesta/Mysteria
    Country:
    United States
    if i had the money sure
     
  5. RAIDEN!

    Member RAIDEN! GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    105
    Location:
    some were in the world
    Country:
    United States
    only some flash cards will connect to the wii right??
     
  6. ComplicatioN

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
    yep cards like cyclods
     

Share This Page