Pokemon B/W- Working :D

Discussion in 'Acekard' started by obito, Sep 24, 2010.

Sep 24, 2010

Pokemon B/W- Working :D by obito at 12:34 PM (2,733 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. obito
    OP

    Member obito I can have a title?! :O

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    348
    Country:
    New Zealand
    guise, Pokemon white (patch by milady) is working perfectly on my acekard 2i running 1.71


    How about you guys?
     
  2. Xeology

    Member Xeology GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    129
    Location:
    Keansburg, NJ
    Country:
    United States

    No, no its not. Infact I thought this was in relation to the SDHC issue so I wasted a good bit of my time trying this. If it works you should say what issue you were having previously, there are alot of people waiting on the SDHC fix and this could be considered misleading. But I will happily notify that it does not fix the on going issues and this is an old patch, it is just the HEX patch, possibly an inferior version.


    CAUTION: This does not fix the SDHC issue.
     
  3. kingofgamesgx

    Member kingofgamesgx Hitokiri Battousai

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    255
    Country:
    United States
  4. giratina16

    Member giratina16 Born This Way

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    G.O.A.T.
    Country:
    United Kingdom
    What's the SDHC issue? It works perfectly for me.
     
  5. kingofgamesgx

    Member kingofgamesgx Hitokiri Battousai

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    i would like to know also i got 10 or more friends who got the rom from the same source i did,and all of us can play it fine (like 4-5 4GB's users 2-3 8GB users the rest IDK)

    also before anyone does don't ask for the source that info can't be posted here and can be found easy by just searching
     
  6. Zurren

    Member Zurren GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    121
    Country:
    Brazil
    http://gbatemp.net/t255065-pokemon-black-akaio
    http://gbatemp.net/t255234-pokemon-b-w-tro...-micro-sd-cards

    Uh. One the threads about that was right below this one.
     
  7. BobTheJoeBob

    Member BobTheJoeBob The most optimistic person on the temp. :)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,691
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    You really shouldn't be making new threads to announce that it's working for you.
     
  8. Orangejb5

    Newcomer Orangejb5 Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    45
    Country:
    Canada
    ^ haha yeah.
    but it was working for me, long time. like since last week i think?
     
  9. obito
    OP

    Member obito I can have a title?! :O

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    348
    Country:
    New Zealand

    sorry, totally contented.
     
  10. No Name Trowa Barton

    Member No Name Trowa Barton Namaiki iun-ja naiyo™

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    985
    Location:
    the whole world is in my hands.
    Country:
    United States
    it might work if your card isnt sdhc.
     
  11. Mantis41

    Member Mantis41 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,853
    Location:
    earth
    Country:
    United States
    8GB acekard user here with akAIO 1.7.1. It has never crashed or glitched once, I have even put the english patch and cheats on and it is still fine.

    I don't even get a crash when entering the Union room as most users have reported.
     
  12. Xeology

    Member Xeology GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    129
    Location:
    Keansburg, NJ
    Country:
    United States
    lolololol, you know what I really hate guys? The people who go around when there is a whole discussion explaining about how the SDHC issue is random cards not working that are SDHC but persist on going around saying "well mine works" or "thats not true, mine works". I mean seriously. Are they brain dead? Unable to read everyone saying it does NOT AFFECT ALL SDHC CARDS BUT ALOT OF THEM? For instance, a sandisk class 2 4gb doesnt work yet the 8gb class 2 does. I got a theory, either they are being A**H***** saying that theirs work and other people's dont or they are just way to dumb to read. Either way the posts only clutter up the issues that people post looking for answers, mislead people, piss people off looking for answers or trying to answer. STOP BEING ANNOYING NOOBS. Maybe with a little less clogging up by this BS "1T W0RK5 4 M3" we would have had a fix for this issue instead of waiting till the end of time for AKAIO 1.8.

    Thankyou, my rant is done, now maybe we could procede with some USEFULL and HELPFULL discussion geared towards this issue instead of a bunch of morons trying to invalidate the issue. Here are some links where people can provide REAL feedback. Now please oh please admins, close threads like this, starting with this one, so we may get some progress!

    http://gbatemp.net/t255234-pokemon-b-w-tro...-micro-sd-cards (SDHC Card Discussion)
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=255...0&start=120 (Link to mention of 1.8, I also got the same response from AKAIO staff on IRC)
     
  13. Mantis41

    Member Mantis41 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,853
    Location:
    earth
    Country:
    United States
    The Brain dead thing is when the issue has been discussed for months amongst tempers and some muppet makes a new fucken topic and goes "guess what I just discovered, certain SDHCs don't work on the acekard."

    FUCK! you don't say...... Have a read through the acekard forum first.
     
  14. Xeology

    Member Xeology GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    129
    Location:
    Keansburg, NJ
    Country:
    United States

    Well first off, that could not have been directed towards me because I have not started a discussion on this topic. Second, this game could not have been disscussed for months considering its been out only for a week or two lol. As for the morons starting new discussions, yeah alot of people do it, but some of the cases are because the originals get so clogged up you cant pull anything usefull.
     
  15. No Name Trowa Barton

    Member No Name Trowa Barton Namaiki iun-ja naiyo™

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    985
    Location:
    the whole world is in my hands.
    Country:
    United States
    just posting to say the offical copy i got a week ago on saterday works fine. even the IR works and the video chat works on my DSi LL however there is a issue when i put it in my friends dsi thats american it dosnt show on the menu. isnt that odd?

    i also own a acekard 2i and have tryed the game on 2 dshc cards both it freezes before entering the game world at 2 points

    point 1. after creating a new game before the city is shown.
    point 2. after loading a saved game
    point 3. after getting the monkey before the first gym.

    in my offical game i am just past houin city heading to the north to get my zoroark ^^
     
  16. EpE

    Newcomer EpE Newbie

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    I agree, some people are upset because of this... works for some and not for others
     
  17. Mantis41

    Member Mantis41 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,853
    Location:
    earth
    Country:
    United States
    I got upset last night because I have posted time and time again that the only way to fix the SD issues on the Acekard is to buy a better SD, and still people ignore these comments and keep discussing the issues endlessly. I have started to stay out of these discussions as I was getting annoyed.

    We then have this thread simply saying "Hey! My acekard is going great how about yours?" to which I reply "all good here with specs." We then get several posters saying that it bugs them to see people posting “mine is working comments”

    So.... What is the point of the “mine is working” comment?

    If we post mine is working with XXX hardware and XXX firmware, others could use this information to purchase the right SD and setup for their acekards and then they too can join the band of "hey mine is working great too!"

    Unfortunately people don’t seem to want to hear that there SD is stuffed and that they need a better one for the acekard to work properly.

    Edit: These discussions are not isolated to Pokemon B&W but go back to Lego Harry Potter, Castlevania and other games.
     
  18. DarkShadow96

    Member DarkShadow96 LA96£

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    694
    Location:
    MTL
    Country:
    Canada
    I read another on another forum that someone got their card Acekard 2i working with a class 2 SD card. I can't even get mines to work and it's a Kingston class 4 SDHC card...
     

Share This Page