PLEASE! I've beeen trying soo hard

Discussion in 'R4 DS' started by PrinceIcee, Aug 12, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Aug 12, 2007
  1. PrinceIcee
    OP

    Newcomer PrinceIcee Advanced Member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    how to somehow run a program with .exe.

    i want to run the R4 cheat coed editor
     


  2. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    Double-click the .exe file.
     
  3. PrinceIcee
    OP

    Newcomer PrinceIcee Advanced Member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    Thanks soo much. i actually found the right download. it works now. thank you
     
  4. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    wow.........................................................
     
  5. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    No problem [​IMG]
     
  6. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    Why the fuck is this in the R4DS section? And are you stupid man? No offense but your using WINDOWS right? EVERY program you have is a .exe
    so You do it the same way you open INTERNET eXPlorer or even FIREFOX
     
  7. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    again

    wow.............................
     
  8. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    Trying to up your post count by doing that is against the rules^
     
  9. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    im really not trying to do that.. but, double clicking is.. part of life [​IMG] its either that or, right click - open.. [​IMG]
     
  10. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    Not in Vista though, in Vista your only option is to Double Click. If you Right Click you'll have to wait 3 hours. Now that is fact kids.
     
  11. Linkiboy

    Member Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,888
    Country:
    United States
    My right click is instant..? :\
     
  12. yee

    Member yee DOTA 4EVER

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    571
    Location:
    Vancouver
    Country:
    Canada
    Another lame attempt at lashing out against Vista.
     
  13. flai

    Member flai Androgynous Apparently :)

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Messages:
    850
    Country:
    United Kingdom
    Now, lets not make fun of the guy, he might have been using a Mac or Linux forever until now, or maybe the .exe file wasn't working. It is badly worded but I think what he meant was that the .exe file wasn't launching for him.
     
  14. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    Okay, I exagerated but I It does take a few seconds :\ I use Vista as a Dual-Boot option with Mac OS X on my White Macbook. I'll be upgrading my RAM to 2gigs and I'll check it out.
     
  15. JacobReaper

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    hm.. how do you figure out how much ram you have? i dont know [​IMG]
     
  16. kellyan95

    Banned kellyan95 Banned

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    1,464
    Country:
    United States
    No, let's make fun of him. How did he even manage to find the forums? He is one of the people that are bringing the pirate scene into everyday life, and giving it too much unwanted attention by advertising how easy it is.
     
  17. retman

    Banned retman Banned

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    534
    Country:
    United Kingdom
    My god your stupid.


    And noone flame me for saying that, i am just saying what everyone had in their mind while reading this topic.
     
  18. madmk

    Member madmk GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    119
    Country:
    United Kingdom
    lol :E
     
  19. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    The only Linux distro I have used that used one click was Puppy Linux.
     
  20. flai

    Member flai Androgynous Apparently :)

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Messages:
    850
    Country:
    United Kingdom
    Fine, make fun of him, but it isn't going to make you feel any better or worse, and it isn't going to do him any good either.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page