Please! Help me with GTA Chinatown wars!

Discussion in 'R4 DS' started by EmdMateo, Aug 21, 2009.

Aug 21, 2009
  1. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    Hi.

    I'm new here, So.. I'm so noob..

    I bought an R4i Neo a month ago in MercadoLibre (eBay).. And i cant play gta chinatown wars.

    I've been trying with millions of roms with a "patch" but nothing works.

    My firmware/kernel is 1.32 (The newest relased in the page) But i cant play it yet..

    Please, Help me ):

    Im sorry for my bad english, Im from colombia [​IMG]
     


  2. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    use the piracy bypass cheat. go to cheats.gbatemp.net
    your english is good [​IMG]
     
  3. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    Thnx (:

    Sorry but :S!

    How can i use this?

    I have to format my flashcard? and install this? or how?

    [​IMG]
     
  4. desolator88

    Newcomer desolator88 Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    just FYI id recommend having at least a class 5 sd (micro sd of course) to play gta chinatown. i got the actual game before getting a flashcard and the gameplay lags at times on the flashcard when the screen gets real busy.
     
  5. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    But it deppends of your flashcard.

    I dont know..

    All my games works perfect

    But i cant play gta anyway [​IMG]

    Could u teach me how? :l

    Please
     
  6. ConJ

    Member ConJ The Toker

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    918
    Location:
    Glastonbury
    Country:
    United Kingdom
    download the cheat.dat from here - http://cheats.gbatemp.net/

    Then do this -

    Copy cheat.dat to folder "_system_" and replace the original one. Select one game on the upper screen and enter "Setup" to enable cheat.


    Touch button "[Y]Cheat" under game detail or press Y button to open cheat menu.

    Select cheat in cheat menu (there should be a pracy bypass cheat) and Touch button "[X]Enable" to enable a cheat or button "[X]Enable" to disable it. Touch button "[A]SAVE" to save all changes and quit the cheat menu. Now you can enter game with cheat enable.
     
  7. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    Oh guys thnx for ur answers but :S

    I do all you say but i cant yet D:

    See the pictures:

    I try to search the Cheat.. (Pracy bypass) But.. it appears

    [​IMG]

    And when i try to enter to the game, it appears..

    [​IMG]

    Helpme please (:
     
  8. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    Eyy!! Help me please [​IMG]
     
  9. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    did you put the code into the xml?
    try opening the xml where the cheats are with notepad and manully add them in?
     
  10. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    i dont understand, Could you be more specific? Im noob :S
     
  11. desolator88

    Newcomer desolator88 Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    just fyi i know from experience that for w/e reason gta is kinda iffy with cheats. i have a supercard (dsonei) and i have found that when i try and use cheats in gta it usually crashes. try playing without loading any cheats?
     
  12. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    But its the problem, Without this cheat, gta not works.
    Who can help me!!
     
  13. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    Nothing to do ? [​IMG]
     
  14. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    I cant do anything yet!
     
  15. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    hey!!! ANY MODERATOR! its disgusting ¬¬

    I cant play the game, its a bullshit, nobody helps me!
    I tried fixing the game with ds lazy.. but nothing
    i tried using your piracy bypass cheat of shit!! And it doesnt works!! IS A BULLSHIT!!

    Mad as fuckers
     
  16. mkkid28

    Newcomer mkkid28 Advanced Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    60
    Country:
    United Kingdom
    Calm down lol

    Perhaps it can't be played on that particular R4 Clone or perhaps the firmware asn't been updated to play it.
     
  17. EmdMateo
    OP

    Newcomer EmdMateo Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Colombia
    oh man.. its that i try to do! that the game works T_T
    Nothing to do? Who can teachme how to use the piracy bypass cheat? [​IMG]
     
  18. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Swearing won't solve anything. Try buying a somewhat older version of R4...like the White one...or R4i?
     
  19. nezkeys79

    Newcomer nezkeys79 Advanced Member

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    93
    Country:
    United Kingdom
    bad english?

    that's called modesty lol!

    you have good english my friend and yeah do what the second poster said the game is awesome
     
  20. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    get a clean rom (meaning it is not patched)
    download the cheat database from cheats.gbatemp.net
    activate the game enabler code
     

Share This Page