1. satel

    satel Luigi's Big Brother
    Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    2,013
    Country:
    Laos
    i would be grateful if you can share your version of PFBA & tell me where you got those working roms from as i have tried everything even converting mega drive roms but no success,i only want to play space invaders the mega drive game
     
  2. Lineacero

    Lineacero GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    197
    Country:
    Spain
    The psvita already bought it with all the emulators configured:hrth::grog:
     
  3. satel

    satel Luigi's Big Brother
    Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    2,013
    Country:
    Laos
    ok no problem
     
  4. satel

    satel Luigi's Big Brother
    Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    2,013
    Country:
    Laos
    @cpasjuste i know PFBA is not complete yet & still some work to be done like adding the missing other consoles games but your work is truly appreciated,your emulator makes consoles 10 times more fun & i can't wait for your updated emulator on the amazing PS Vita. :yaypsp:
     
    Last edited: Dec 14, 2019
  5. Winklepicker

    Winklepicker Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 13, 2017
    Messages:
    61
    Country:
    Thank you @cpasjuste for the update

    I think maybe we could alter the dip switch difficulty ourselves, if we could possibly map both the "test" and "service" buttons in the settings. What we really need is a key input for those two.

    Also some games from the "Konami mystwarr.cpp" drivers such as violent storm, Gaiapolis etc seems to crash the switch. Can anyone else can confirm this?
     
  6. Master110

    Master110 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 29, 2017
    Messages:
    60
    Country:
    United Kingdom
    link is dead
     
  7. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    982
    Country:
    France
    What link?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I think I added a combo for service/test mode in the past, maybe look at pFBA minimal doc on GitHub. Else I'll do that later. I'll also look at the games you are talking about.
     
    Instandhaltung likes this.
  8. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    982
    Country:
    France
    I just tried violent storm and it works fine here :) Maybe a wrong set?
    Edit: Gaiapolis working too.
     
    Last edited: Dec 14, 2019
  9. Instandhaltung

    Instandhaltung I feel it. I feel the cosmos!
    Member

    Joined:
    Aug 4, 2016
    Messages:
    176
    Country:
    Germany
    While you're testing, have you tried Boxyboy? I wrote a while back that it was working on 3.4, but stopped on 4.0 :P
     
  10. Lineacero

    Lineacero GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    197
    Country:
    Spain
    @cpasjuste arkanoid please....
     
  11. Master110

    Master110 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 29, 2017
    Messages:
    60
    Country:
    United Kingdom


    Your gibit no longer has pfba. The link in first post to the github of PFBA


    Btw I'm talking about the ps vita version.


    https://github.com/Cpasjuste/pfba

    File not found.
     
    Last edited: Dec 15, 2019
  12. bobg

    bobg Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Hi,

    I've installed the latest version of this. I also have tried both the Complete Non-Merged FB Alpha v0.2.97.39 ROM set and Complete FinalBurn Neo set.

    I am using SX OS ( latest version ) with on 9.1

    When FinalBurnNeo loads it says in the bottom left hand corner "Games 4752/5782" or "Games 5502/5782" ( I might not be exact on the numbers ) depending on the rom set I try.. But then I cannot see any games at all in the navigation.

    So it appears to be detecting my games but cannot load them? The funny thing is I don't even see a list of missing games... nothing.

    Any advice?


    EDIT: So PFBA 3.4 works fine. It seems to be an issue with 4.0.

    Many thanks,
     
    Last edited: Dec 15, 2019
  13. Shaneus

    Shaneus Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    95
    Country:
    Australia
    I suspect there might be an issue with recognising more than one ROM directory/path. I had numerous games in different folders and it didn't detect them, but put them all in the first listed folder and they all showed up.
     
  14. bobg

    bobg Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    Thanks. Yeah I only have the arcade roms copied across to my switch and they are in the first listed folder, so I don't think its that.
     
  15. subcon959

    subcon959 teh retro
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    2,775
    Country:
    If you rebuild with the dat that was linked in the thread then you should be able to get the games to show. Not sure why it doesnt just recognise the official set.

    I also had to change it to show only available games as there were several missing.
     
    Last edited: Dec 16, 2019
  16. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    982
    Country:
    France
    It's indeed based on fbneo official dat (xml), so I guess it's a path problem (I'll take a look later).

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Can you post your non working config.cfg inside pFBA folder?
    Also, are the roms listed red ? (Are you sure you set it to show available only?).

    Finally, yes for now it just scan the first rom folder, this will be fixed soon.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Here is the right dats: https://github.com/libretro/FBNeo/tree/master/dats
     
  17. Winklepicker

    Winklepicker Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 13, 2017
    Messages:
    61
    Country:
    I tried the newer romset, still not working :(

    could be that im using "SX OS" or still on firmware 8.1.0?

    maybe "pfbn" is not using full ram with SX OS? is there anyway around it?

    regards
     
  18. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    982
    Country:
    France
    I tested it on sx os and it's working too. I use "nx-hbloader" (I think) to load the Homebrew menu thought.
    Edit: I tested with the latest sx os (not beta) and fw 9.01 emunand.
     
    Last edited: Dec 16, 2019
  19. cpasjuste

    OP cpasjuste GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    982
    Country:
    France
    Hi @rsn8887 !

    I did change the download links in prevision of the console support being added back (polishing...). So now here are the new names :
    • mixrbv2.zip > arcade_mixrbv2.zip
    • video.zip > arcade_video.zip
    I also updated and added the download links to the pFBN README.MD, including the new name for your mirrors :D

    Else, for everyone:
    • downloads links have also been updated on the release page
    • if you want to help (without programming skills, donation or such..) you can always contribute to make a better readme here! This is so boring to me, and will be much appreciated :)
     
    Last edited: Dec 16, 2019
  20. Lineacero

    Lineacero GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    197
    Country:
    Spain
    @cpasjuste pFBN, as fbneo, support consoles roms?,,yes sopport consoles rom????
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - final, alpha,