Patching GBA?

Discussion in 'CycloDS' started by antshah, Oct 22, 2008.

Oct 22, 2008

Patching GBA? by antshah at 1:35 PM (748 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. antshah
    OP

    Newcomer antshah Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    I tried to load Pokemon fire red on my cyclo, I'm using 1.41, and it said "this rom uses 1mbit save type which needs to be prepatched" pokemon ruby works fine. how do I patch the roms that don't work with my ez flash 3in1 to make them work?
     
  2. budrow66

    Member budrow66 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    194
    Location:
    T.N.
    Country:
    United States
    well either A program called GBATA or the EZFlash 4 client..but i would just get the new beta firmware for the cyclods 1.5b4 it should take care of that for you whithout useing another program.
    hope it helps...
     
  3. antshah
    OP

    Newcomer antshah Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    thanks, are there any bugs in the beta that have been found?
     
  4. budrow66

    Member budrow66 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    194
    Location:
    T.N.
    Country:
    United States
    If there are i havnt seen them.
     

Share This Page