Passme and G6

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by zibar, Nov 3, 2007.

Nov 3, 2007

Passme and G6 by zibar at 7:15 AM (585 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. zibar
    OP

    Newcomer zibar Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    I am completely new to the ds modding community, i cant figure out if G6DS Real will work with my ds
    i have a ds with the firmware version 5 i need a passme card of version 2 or higher does G6DS Real have this ??
    do i have to flash my ds?
    what i mean simpily is

    can i us the G6DS real on a stock ds light without flashing the firmware or anything ?
    is the G6DS plug and play with a fresh store bought ds?

    i have been looking for this everywhere i cant find 100% [​IMG]
    i know this is a stupid question but i just want to make sure 100% that what i buy will work with my stock ds


    does anyone know if this supplyer is at all reliable?
    Code:
    http://www.digimartz.com/g6ds-real-8gb-nds-backup-unit-g6-ds-real-for-dslite-p-156.html?currency=CAD

    Thanks for your help [​IMG]
     
  2. roadbusta

    Member roadbusta GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    123
    Country:
    Australia
    G6 real will work with both NDS Phat, and NDS Lite. You do not need a passme, as the G6 real has one built in. You also do not need to flash either of your systems.
    You should be able to play the G6 straight away, but I suggest you update the firmware first.
     
  3. scandal_uk

    Member scandal_uk GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Messages:
    165
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Yes, but leave the DS firmware - people don't need to be using FlashMe anymore...
     

Share This Page