Ouendan 2 on R4= Screw up

Discussion in 'R4 DS' started by 8BitWalugi, Oct 14, 2008.

Oct 14, 2008

Ouendan 2 on R4= Screw up by 8BitWalugi at 10:51 AM (1,100 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    okay, so i wanted to play ouendan 2 which i have been playing for a while now and my DS froze on the menu before loading. heres what happened.
    i click GAME
    i scroll down
    i find the game
    i click A
    the touch screen goes black, the top screen is fine
    than after a while, both screens go black
    thats about it. well, the same thing happens with clicking Y to get to the cheats. its very annoying.
    if anything i'll backup my card and format it.
    so, can anyone help?
     
  2. psycoblaster

    Member psycoblaster Divine

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    2,132
    Location:
    Seoul.. (in Korea)
    Country:
    Korea, South
    try redownloading the official firmware
    turn all cheats off
     
  3. 8BitWalugi
    OP

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    okay. im using V1.18 btw.
     
  4. javiersilva57.2

    Newcomer javiersilva57.2 Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    Uruguay
    Delete all the cheats files (CHEAT.DAT and usrcheat.dat) and try again.
     
  5. fimbulveter

    Newcomer fimbulveter Member

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Were you playing with cheat from the beginning?

    and the file might be corrupted. u can try redownloading the .nds file
     

Share This Page