ok, I had enough

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Licardo7, Jan 5, 2009.

Jan 5, 2009

ok, I had enough by Licardo7 at 7:39 AM (1,370 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. Licardo7
    OP

    Member Licardo7 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    498
    Country:
    United States
    I'm now really pissed about the whole laptop virus this. It's closing every window every minute. Right now I'm reapetaly am copying so if it closes this window I'll have it safe. I NEED AND ANTI-VIRUS NNOOOWWWW!!!!!!!! Every time I try to open one of those free scan websites, I start the scan and it closes it. I hate this and I NEED TO DO SOMETHING! Can some one please tell me an anti-virus that does not need admin privlages, all I need is the name. No download, I can get it myself. Please, I'm really tired of this.

    P.S: lol, can you guess I'm still doing my homework [​IMG]
     
  2. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    Uh. You should not have accessed the internet without having virus protection. Any decent anti-virus software needs users to install it and I guess that means admin rights. If your parents are dumb enough not to let you install protection, smack them in the head.
     
  3. omatic

    Member omatic GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    408
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    AVG free - http://free.avg.com/

    It's a free download that you can install and should run in the background regardless of your window-closing problem.

    P.S. There was no way I could have possibly known you were doing your homework.
     
  4. War

    Member War Take it easy~

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    5,409
    Location:
    California
    Country:
    Japan
    I recommend AVG and NOD32, those seem to be the best and guard you against pretty much everything.
     
  5. Myke

    Member Myke so tasty!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,523
    Location:
    GBAtemp Art Studio
    Country:
    United States
    those symptoms sound more like spyware to me than a virus. While it is good to have an antivirus in your pc I recommend Avast, AVG, or NOD32. (avast is my fav). I also recommend a firewall instead of the XP built in firewall. For this I recommend Comodo.

    as for the spyware. Get Adaware, and Spybot Search & Destroy. Run the scans and see if that helps stop the windows closing problem.
     
  6. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    anti-malware is important too. Boot up in safe mode and then run all these programs.
    Or you could just back up your important files on an external HDD and do a reinstall of windows.
     
  7. iPikachu

    Member iPikachu C3's personal flamebot and fail artist

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    2,062
    Country:
    Singapore
    REMEMBER:


    ITS GOOD TO NOT BUT TREND MICRO.
     
  8. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    must give this advice out 10 times a day on other forums .... heres something new ...


    FOLLOW THE ADVICE GIVEN ABOVE AND INSTALL AND USE THE PROGRAMS LISTED ABOVE!
     
  9. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    Hitman Pro is good for a one-time sweep. Just download, and it will automatically download, install and scan using a selection of free anti-virus programs and useful tools. I don't recommend keeping it installed though, as all the different anti-viruses it installs tend to get annoying.
     
  10. epicelite

    Member epicelite Equal opportunity ass kicker.

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    1,477
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    I use avast. AVG had some conflict with Team Fortress 2 that caused it to load really slow.
     
  11. Psyfira

    Member Psyfira Credit: 0ml. Insert tea to continue

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    3,887
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Is this that school computer scheme that you were complaining about before? I can't believe they haven't done anything about it yet! It must be affecting all the students with one of their laptops, and I get the impression that that's a lot of kids.

    There's a portable virus scanner that runs from a USB key / CD (so no installing needed) called Clamwin Portable, I don't know how good it is but it must be better than nothing. I can't see a portable Spyware remover on that site but it might be worth having a look on Google for one.
     
  12. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    its no longer freeware only 30 day trial after you have to or supposed to buy it!

    additional it has stuff/uses stuff like adaware and spybot and spy sweeper in the bundle with it which you can get as individual items anyway so seems pointless if your using them anyway??

    oh and if you have stuff like spybot etc already installed it goes to the extent of UNINSTALLING them when it installs its own versions even if they are the latest versions you have installed?

    I would advise USE WITH CAUTION! [​IMG]
     
  13. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    AVG is a resource hog so use Avast. you can disable it on the fly when dealing with keygens (has a lot of false positives). good and free
     
  14. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    found that AVG tends to hog resources more if you have the LINK CHECKER enabled on installation try disabling it .. at least on my system it does not use resources much at all [​IMG]

    Currently using version AVG 8.0.176 Im on XP SP3 [​IMG]
     
  15. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    Hmmm... if avast ever fails and I need something stat, I'll try avg.

    OFF TEH TOPICZ: I saw this thread and forgot I posted in it and thought this was gonna be about butt secks. cuz you know, you had enough.... wutever
     
  16. UltraMagnus

    Member UltraMagnus hic sunt dracones

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    1,967
    Location:
    Portsmouth
    Country:
    United Kingdom
    just reformat and make sure you put avast or whatever on first.

    either that or just replace windows with ubuntu and not have any of this crap to worry about...
     

Share This Page