Ogre Battle wad problems

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ph_traum, Jul 10, 2010.

Jul 10, 2010

Ogre Battle wad problems by ph_traum at 7:08 PM (2,510 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. ph_traum
    OP

    Newcomer ph_traum Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    26
    Country:
    Russia
    Trying to run Ogre Battle 64 wad. I insall it via wad manager then try to launch it. When I tried raw NTSC it said something like "can't run this channel". I used wwpack to get rid of the region and it went back to system menu upon launch. I got myself a PAL wad - still the same. I have a hard-modded wii with 3.3E firmware and both Waninkoko's and Hermes cIOS installed. So, am I doing it wrong or it's something else?
     
  2. cheez203

    Member cheez203 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    131
    Country:
    Canada
    It might be a corrupted WAD. Try downloading from another source.
     
  3. ph_traum
    OP

    Newcomer ph_traum Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    26
    Country:
    Russia
    Like I said, I used 2 different wads NTSC and PAL. I think that my 3.3E firmware simply does not support VC and Wii-Ware. I came across a statement that it is first introduced in 4.0 update. If it is true I have a lot of issues with the update, like blocking a mod-chip for example. So could anybody confirm if it is actually needed and if it is what exactly shoud I update: System menu, Shop Channel, IOS?
     
  4. Fudge

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    3.3 does support WiiWare and VC. Try using a raw PAL WAD. Also, even if you do get passed the region protection, you will need to update your IOSes for the game to run.
    EDIT: You said it went back to the System Menu upon launch. Update your IOSes. Ogre Battle 64 uses IOS53 or IOS55.
     
  5. ph_traum
    OP

    Newcomer ph_traum Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    26
    Country:
    Russia
    Via DOP-Mii and without any patches, correct?
     
  6. Fudge

    Banned Fudge Remember that death is not the end, but only a tra

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    That will work, yes.
     
  7. ph_traum
    OP

    Newcomer ph_traum Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    26
    Country:
    Russia
    Done that, worked fine! Thanks.
     
  8. CyKoDeLiC

    Member CyKoDeLiC GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    110
    Country:
    Germany
    Hi there. This post is a little old, but i don't know what to do here.

    I've installed Ogre Battle 64 Pal wad, but it kicks me straight back to the main menu. What do I have to do via Dop-Mii here? I need to download the Ios55 and 53? I have no wireless internet connection. What do I have to klick on NUSD by the options on the bottom?
     
  9. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
    use modmii and install latest ios 53
     

Share This Page