None of my apps will load in hbc

Discussion in 'Wii - Hacking' started by JJBro1, Nov 24, 2009.

Nov 24, 2009
  1. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    I'm trying to install 4.2 and when i would try to install a wad i would get a ret-1 error and now none of my apps will load i keep getting black screens, what do i do?
     
  2. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    search for error ret-1 theres endless threads about this already
     
  3. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    Well its more of the fact that none of my apps will load at all than the error.
     
  4. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
  5. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
  6. happydance

    Member happydance GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    465
    Country:
    Philippines
    you can try to reinstall the latest HBC and after that reinstall your CIOS38 of you choise.
    check if your SD card is good or try another one.

    before selecting a app try to wait a few second before running one, lets just sa wait for 10 sec. before running an app.
     
  7. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    how would i reinstall hbc without using tp hack or indianapwns?
     
  8. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
  9. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    have you tried bannerbomb to re-install the HBC
     
  10. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    no i don't have bannerbomb but how would i use it if i can't boot up anything on the homebrew channel?
     
  11. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    read the bannerbomb website it tells you all about it you can use any boot.dol/.elf in the root of your sd card just make sure you backup your private folder off your sd card first

    http://bannerbomb.qoid.us/index.new.php
     
  12. JJBro1
    OP

    Member JJBro1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    849
    Country:
    United States
    k i loaded the .elf and it still gives me that hanging black screen. What if i updated using nintendo's update and modify 4.2 will that work?
     

Share This Page