1. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    deinstall 11!
    jdk-10.0.2_windows-x64_bin
     
  2. MikeTheKnight2016

    MikeTheKnight2016 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    Really, even tho 10 is EOS?

    And I thought newer JRE/JDK was able to run older versions of .jar files?
     
  3. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    So far, unfortunately.

    You'll need JAVA FX.
    Then have the problem that I get when searching, a JAVA error message.
     
  4. MikeTheKnight2016

    MikeTheKnight2016 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    Guess I'm SOL then, I can't find a download link for Windows
     
  5. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
  6. Deathwing Zero

    Deathwing Zero GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    215
    Country:
    Canada
    Java 11 does not include JavaFX at all, which is needed for Noexs to run. You can add it manually but I wasn't able to get it to work. This is just a case of newer is not always better.
     
  7. MikeTheKnight2016

    MikeTheKnight2016 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    When I get the IP Address of my switch from internet settings and try to connect to it the app keeps telling me unable to connect?
     
  8. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    Do you have the right IP?
    See at the Switch, Internet the IP at.
     
  9. MikeTheKnight2016

    MikeTheKnight2016 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    Not sure what you were trying to say there, but if I go to Internet - Internet Settings and look at IP Address it's 192.168.5.91

    If I launch my game, and input that IP into the app it is unable to connect
     
  10. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    Can you connect to the Switch otherwise?
    In the SX OS menu, activate FTP servers and then connect to this number via an FTP program.
    So you can test it.
     
  11. MikeTheKnight2016

    MikeTheKnight2016 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    Can you run this under SX OS? I thought it had to be from Hekate?

    And yes, when I enable FTP thro SX OS I can FTP into the switch no problem
     
  12. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    Then I don't know.
    I still have problems with the JAVA FX to install properly.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Associated with WLAN or LAN?
    Try the other.
    That's what another IP number has!
     
  13. MikeTheKnight2016

    MikeTheKnight2016 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    My switch has wireless and the PC I am attempting to connect to it is on a wired connection.

    What do you mean?
     
  14. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    Don't you have a Wlan?
    Must go to bed now .. See you tomorrow.
     
  15. MikeTheKnight2016

    MikeTheKnight2016 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    417
    Country:
    United States
    I'm going to assume you mean Wireless LAN or connected Wirelessly, and yes that is how my switch is connected.
    I have no way of hardwiring it as the switch nor the docking station have a port for that so wireless is my only option.
     
  16. Zedroid

    Zedroid Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 8, 2018
    Messages:
    17
    Country:
    Canada
    try downloading jmods I havent tested or replace your java folder in program files
     
    merlin555 likes this.
  17. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    You may need to open a port on the firewall:

    7331

    .

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Are you sure it's the:

    "Openjfx-11.0.1_windows-x64_bin-jmods" is?

    The files are in the "\Java\jdk-10.0.2\jmods"
    Already in place.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Have now also

    "Openjfx-11.0.1_windows-x64_bin-jmods"

    Taken and overwritten in the "jdk-10.0.2" & "jre-10.0.2" by the JAVA folder.

    Still the same message.
     
    Zedroid likes this.
  18. Zedroid

    Zedroid Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 8, 2018
    Messages:
    17
    Country:
    Canada
    maybe you overwrite with sdk
     
  19. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    If I have done, nothing will be the case.

    What about Linux?
     
  20. merlin555

    merlin555 Master
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    1,159
    Country:
    Germany
    I have now installed the Ubuntu and installed Java 11.
    I got the Java 10, but I couldn't link it to the JnoexsClient.jar.
    With Java 11, nothing goes.
    Again, I don't know how to install the JavaFX. Ubuntu is too complicated for me.

    Doesn't know how to install it properly, the JavaFX for Windows?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Debugger, Remote, Noexs