Hardware News 3DS turning off

renelima

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 20, 2016
Messages
13
Trophies
0
Age
35
XP
55
Country
Brazil
My News 3Ds does not seem to be loading and displays the following error:
When he calls, the home screen it turns itself off.
When he is with closed or down the screen it is normal, like if you were on standby. See the video error.
Detail, everything works, touch the buttons, he reads the game, put off alone ...




Standby


Detail, he has already been opened, I burned the original mother board it and had to buy another in China.
 
Last edited by renelima,

renelima

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 20, 2016
Messages
13
Trophies
0
Age
35
XP
55
Country
Brazil
Are you running A9HL or something like that?
Not that I know, I just changed his mother board because I burned the original it. Sometimes he calls and gets a good time on, but most of the time is thus not enough to turn on and off already
 

Sliter

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2013
Messages
3,258
Trophies
0
Location
ᕕ( ᐛ )ᕗ
XP
1,682
Country
Brazil
[portuguese for speed :v ]
está com cfw? ou alh9?
tentou ligar sem o Sd ? (para não dra boot no home menu/themehax, não sei o que está usando )
coloca amis detalhes sobre o estado do console (cfw , etc ) no op para poderem dar mais ideias


ela forma que a tela pisca me parece que algo está mal conectado, algum flat e tal ?
tenta dar boot no recover mode , A+R+L+cima(DPad)

-- Google Translate courtesy of rp --
It is with cfw ? or alh9 ?
He tried to call without Sd ? (Not Dr. boot in the home menu / themehax not know what you're using)
puts amis details about the console status ( cfw , etc.) in the op order to give more ideas


it so that the screen flashes seems to me that something is wrong connected, some flat and such?
try to boot in recover mode , A + R + L + Up ( DPad )
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp

renelima

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 20, 2016
Messages
13
Trophies
0
Age
35
XP
55
Country
Brazil
[portuguese for speed :v ]
está com cfw? ou alh9?
tentou ligar sem o Sd ? (para não dra boot no home menu/themehax, não sei o que está usando )
coloca amis detalhes sobre o estado do console (cfw , etc ) no op para poderem dar mais ideias


ela forma que a tela pisca me parece que algo está mal conectado, algum flat e tal ?
tenta dar boot no recover mode , A+R+L+cima(DPad)

-- Google Translate courtesy of rp --
It is with cfw ? or alh9 ?
He tried to call without Sd ? (Not Dr. boot in the home menu / themehax not know what you're using)
puts amis details about the console status ( cfw , etc.) in the op order to give more ideas


it so that the screen flashes seems to me that something is wrong connected, some flat and such?
try to boot in recover mode , A + R + L + Up ( DPad )

Tanto faz ligar com sd ou não... As vezes liga, as vezes não...
Esta com firmware original

-- Google Translate courtesy of rp --
Any link with sd or not ... Sometimes alloy , sometimes not ... This with original firmware
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp

Sliter

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2013
Messages
3,258
Trophies
0
Location
ᕕ( ᐛ )ᕗ
XP
1,682
Country
Brazil
Tanto faz ligar com sd ou não... As vezes liga, as vezes não...
Esta com firmware original

-- Google Translate courtesy of rp --
Any link with sd or not ... Sometimes alloy , sometimes not ... This with original firmware
que estranho... ve o o modo recover, se ainda asism não for, veja se está tudo bem conectado

-- Google Translate courtesy of rp --
that strange ... ve the mode recover , is still asism not, see if everything is well connected
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp

renelima

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 20, 2016
Messages
13
Trophies
0
Age
35
XP
55
Country
Brazil
que estranho... ve o o modo recover, se ainda asism não for, veja se está tudo bem conectado

-- Google Translate courtesy of rp --
that strange ... ve the mode recover , is still asism not, see if everything is well connected
Como faço para entrar no recovery?

-- Google Translate courtesy of rp --
How do I enter the recovery ?
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp

Sliter

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2013
Messages
3,258
Trophies
0
Location
ᕕ( ᐛ )ᕗ
XP
1,682
Country
Brazil
A+R+L+cima(DPad), segura e aperta o power

-- Google Translate courtesy of rp --
A + R + L + Up ( DPad ) , safe and press the power
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp

renelima

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 20, 2016
Messages
13
Trophies
0
Age
35
XP
55
Country
Brazil
A+R+L+cima(DPad), segura e aperta o power

-- Google Translate courtesy of rp --
A + R + L + Up ( DPad ) , safe and press the power
Estou tentando mais nao entra no recovery...

-- Google Translate courtesy of rp --
I'm trying more not enter the recovery ...
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp

Sliter

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2013
Messages
3,258
Trophies
0
Location
ᕕ( ᐛ )ᕗ
XP
1,682
Country
Brazil
tem que estar desligado
dai vc faz pressiona todos eles e depois power, solta quando aparecer algo xD
se não der ainda acho que pode ser alguma das conexões :x

-- Google Translate courtesy of rp --
must be switched off
dai u do press all of them and then power, loose when you see something xD
if not yet der think it can be any of the connections: x
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp

renelima

Member
OP
Newcomer
Joined
Apr 20, 2016
Messages
13
Trophies
0
Age
35
XP
55
Country
Brazil
tem que estar desligado
dai vc faz pressiona todos eles e depois power, solta quando aparecer algo xD
se não der ainda acho que pode ser alguma das conexões :x

-- Google Translate courtesy of rp --
must be switched off
dai u do press all of them and then power, loose when you see something xD
if not yet der think it can be any of the connections: x
Estraguei o flat do botao R....

-- Google Translate courtesy of rp --
I blew the flat button R ....

--------------------- MERGED ---------------------------

Fora isso vi que ele não esta carregando e nem ligando na bateria, só quando esta na energia, acho que o problema é no flat que liga a placa dos botoes e bateria na placa mae, tem um dente no flat... Se procurar vai ver! Sabe o nome desse flat?

-- Google Translate courtesy of rp --
Other than that I saw that he is not charging and not connecting the battery only when this energy , I think the problem is in the flat connecting plate of buttons and battery on the board mother has a dent in the flat ... If search will to see! Do you know the name of this flat?

IMG_3657.jpg
[/url]photo upload[/IMG] photo upload
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp

Sliter

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 7, 2013
Messages
3,258
Trophies
0
Location
ᕕ( ᐛ )ᕗ
XP
1,682
Country
Brazil
Estraguei o flat do botao R....

-- Google Translate courtesy of rp --
I blew the flat button R ....
noes D:
vixi não faço ideia desse flat , tenta reparar com carinho xD

-- Google Translate courtesy of rp --
noes D: vixi no idea that flat , try to repair fondly xD

good :v

haha the only relevant information are on the OP, if you know something that could help ...
the only think that could be added is that he can't enter recover mode
 
Last edited by raulpica, , Reason: Added translation -rp
  • Like
Reactions: nooby89

raulpica

With your drill, thrust to the sky!
Former Staff
Joined
Oct 23, 2007
Messages
11,056
Trophies
0
Location
PowerLevel: 9001
XP
5,713
Country
Italy
Please stop posting in Portuguese. It is not only against the rules, it's rude. This is a community, not your personal helpline. The idea of a forum is that members benefit from each other's contributions.
Yup, you guys (@Sliter and @renelima) should now edit your posts and add translations for every post you made in here :/

EDIT: Well, I added Google Translate translations myself since this stuff should be googlable by an English speaker. But use PMs next time if you don't want to use English!
 
  • Like
Reactions: Sliter

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    are they just gonna have like a blank stage or something
    +1
  • Veho @ Veho:
    Indie devs.
  • Veho @ Veho:
    Instead of the "big three", you'll have the "little million".
    +1
  • Veho @ Veho:
    It will be two minutes per show.
  • Veho @ Veho:
    Instead of Sony holding a two hour conference, there will be sixty small devs holding two minute conferences.
    +2
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Be a good chance for Soulja Boy to show off his new game system.. The SouljaGame console 3.0
  • Veho @ Veho:
    His next console: a Playdate ripoff called "Crank That".
    +1
  • Flame @ Flame:
    FLORIDA MAN WHERE ARE YOU!?
  • Flame @ Flame:
    save me !!!
  • Veho @ Veho:
    WAKE ME UP
  • x65943 @ x65943:
    can't wake up
  • Flame @ Flame:
    before you you go go?
    +1
  • x65943 @ x65943:
    I'm blue ama dee da ba die
  • Veho @ Veho:
    Wake me up when it's all over.
  • x65943 @ x65943:
    september ended a few months back
    +1
  • Flame @ Flame:
    Do you remember. The 21st night of September?
    +1
  • Flame @ Flame:
    Love was changin' the minds of pretenders. While chasin' the clouds away
    +1
  • Veho @ Veho:
    Remember remember.
    +1
  • x65943 @ x65943:
    Brother, what a night it really was
    +1
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Damn that was weird... I use AdBlock browser for Android and I found a web page that crashed it.... Literally just couldn't get out of it lol
  • Veho @ Veho:
    It's Groundhog Day, my dudes.
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Ground up dogs?
  • xoxo25 @ xoxo25:
    <script>alert(0)</script>
    xoxo25 @ xoxo25: <script>alert(0)</script>