Need for Speed Undercover [NTSC-U]

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by ultragunner, Dec 13, 2008.

Dec 13, 2008
  1. ultragunner
    OP

    Member ultragunner GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Messages:
    125
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    I have Need for Speed Undercover [NTSC-U] & I keep getting error 002 thru backup launcher & Gecko OS
    & on Disk Channel error 001. I think this is a new protection right?
     
  2. ComplicatioN

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
  3. Distrance

    Member Distrance GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    348
    Location:
    Sylvarant
    Country:
    Finland
    I was told you also need mod chip for it to work even if you install the ios... ?
     
  4. macmel

    Member macmel GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    166
    Country:
    Philippines

    As far as what I read, yes you do from the Error #002 thread, yes you do. But even with a chip, others are reporting that it isn't working.
     
  5. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
  6. mikesmithy

    Newcomer mikesmithy Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    37
    Country:
    Canada
  7. Lazycus

    Member Lazycus Rotten

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    871
    Country:
    United States
    Runs fine for me. My Wii is at 3.2U with a WiiKey at 1.9g. Loaded up an unmodified NFSU, let it install the new IOSes (38, 53, 55). No System Menu update on there so I'm still at 3.2U and can run Trucha signed discs just fine.
     
  8. ComplicatioN

    Member ComplicatioN Broken Barriers

    Joined:
    Aug 23, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    Thousand Sunny
    Country:
    Australia
    this thread should be closed i think ultra knows it now
     
  9. delunja

    Newcomer delunja Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    Netherlands

    You have to upe date the wii console
     

Share This Page